Oznaka: fashion week

Skandinavke še vedno navdušujejo

V zraku je ta čudovita skandinavska estetika, kot bi se sprehajal po najlepši Ikei, ki je polna sveč in belega pohištva, tako noro cosy, da bi imela kar vse.

0 Delitev

Madžarska poulična moda

Oblikovalci niso na nivoju Diorja in Armanija, a iskreno povedano je gigantov prav malo in jih bomo težko klonirali, mar ne?

0 Delitev

Blazerji na milanskem tednu mode

Barviti, daljši, nekoliko manj oprijeti blazerji rešujejo vse situacije in tudi IT dekleta jih obožujejo, kar nas seveda ne čudi.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Po kanček bolj umirjenem Milanu se je fashion week že v preselil v finalni Pariz, kjer seveda ne manjka nekaterih najpomembnejših imen modnega sveta.

0 Delitev

Poulična moda v Milanu: barve in odbitost

Pri 16 letih smo bili mi še vedno na kolesu in telefon je bil stacionarni, če pa nisi dobro slišal, si zavrtel ničlo in upal, da bo bolje. 

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Pretekli teden je vsekakor eden tistih, o katerem se bo na modni sceni govorilo še nekaj časa. Z milanskih revij so najprestižnejši modeli za najslavnejše modne hiše zakorakali na pariške revije, saj se je ves vrvež modnih tednov že prestavil v Pariz.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Teden za nami je po eni strani prinesel izjemno pestro dogajanje na modni sceni, po drugi strani pa tudi precejšnje zatišje, vsaj glede novih kampanj. Vse oči so namreč prav ta hip uprte v Milano, kjer pa se bo teden mode kaj kmalu že preselil v finalno, za mnoge tudi najpomembnejše mesto – Pariz.

0 Delitev

Inspiracija dneva

Danes me je navdahnilo dogajanje na ulicah, ker tukaj najdem najboljše ideje za stajlinge, pa tudi zato, ker rada občudujem modo in zaznavam, kako potuje po svetu, vedno na edinstven način.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Tu je še zadnji izmed najrazvpitejših tednov mode, ki se je seveda prav pretekli teden preselil iz Milana v Pariz. Ene najlepših in najbolj glamuroznih revij so se tudi tokrat odvile prav v teh dneh in vsekakor nas naslednjo jesen in zimo ponovno čaka razburljiva moda. Kar nekaj je bilo imen, ki so se svojo kolekcijo odločile na prodajne police poslati takoj po reviji, a večina znamk vseeno ostaja v okvirih ustaljenih navad. Prav tako ne moremo mimo nagrad Oskarji, kjer je rdeča preproga tudi letos kar cvetela od prelepih večernih oblek in zvezdnic, urejenih od glave do pet. In preostale novosti?

0 Delitev

Dnevnik iz Milana

Lahko nam je všeč ali ne, dejstvo pa je, da te ta svet lahko zelo prevzame, podari ogromne količine adrenalina, dvigne v zvezde in trenutek kasneje, zelo na grobo, spusti na realna tla. Zato samo močnejši preživijo.

0 Delitev