Oznaka: hlačni kostim

Minimalizem tople modne sezone

Med top trendi tople sezone pa je minimalizem, ki navdušuje različne generacije. Velik plus minimalističnega sloga je tudi to, da nikoli zares ne gre iz mode in vsi kosi so večni ter ključni v garderobnih omarah.

Trendi na področju party videzov

Verjamem, da se boste tudi ve v decembru udeležile različnih druženj in za vas so zbrani najbolj in trendi te zime.

Poletni trendi, ki bodo IN tudi jeseni

Kljub toplim temperaturam in poletnim mislim, zadnje rade uhajajo k toplejši garderobi in novim modnim smernicam, ki poskrbijo za popestritev našega videza.

Stajling dneva: hlačni kostim na črte

Če so nas stari kostimi, z obvezno poudarjenimi rameni, pošteno postarali ali vsaj naredili kar se da toge, so nove različice lahkotne in mladostne.

Stavite na bele modne kose

Belino smo že lansko leto hvalile in ta ostaja prisotna tudi letošnje leto z naslednjimi modnimi kosi.

Jesenske oprave v pastelnih odtenkih

Letošnji jesen in zima sta odeti v različne barvite odtenke in med te spadajo tudi lepi pasteli, ki smo jih vajene nositi v toplejših mesecih. Obstaja pa kar nekaj stiliskih trikov oziroma kombinacij kako uspešno nositi pastele tudi v hladni sezono.

Vse bolj navdušujejo črtasti suknjiči

Prav ta hip smo pričeli v ospredje postavljati lahkotnejše kose, debelejše jakne in plašče pa smo pospravili do naslednje jeseni.

Tu je prenovljena modna kombinacija

Najpoglavitnejši tedni mode, ki so tokrat predstavljali že novosti naslednje hladne sezone, so za nami. In čeprav so te kolekcije napovedale mnoge trende, ki bodo pripadali naslednji jeseni in zimi, pa je dejstvo, da bomo številne izmed komaj videnih že lahko zasledile na ulicah to pomlad.

Deset najbolj modnih kosov v 2017

Leto 2017 je vsekakor postreglo s številnimi prelepimi trendi, ki smo jih z veseljem v hipu sprejele za svoje ter jih, nekatere bolj nekatere manj, tudi vpletle v svoj osebni look. Številni so se, seveda kanček spremenjeni oziroma prilagojeni, razpotegnili že iz prejšnjih sezon, spet druge smo spoznali povsem na novo.

Hlačni kostimi tokrat med top izbiro

Velik hit je to hladno sezono postala tudi poslovna moda, torej ogromno kosov, ki nas že na prvi pogled “popeljejo” v pisarno, na sestanek oziroma pred računalnik. Med slednjimi se na najvišje mesto zagotovo uvrščajo blazerji, še bolj pa kompleti z njimi, tokrat predvsem hlačni kostimi.

Hlačni kostimi za kul eleganco

Hlačni kostimi bodo to hladno sezono eden tistih videzov, ki v hipu deluje kul in elegantno v enem. To so v svoji modni viziji dokazale tudi številne modne hiše.

Udobna izbira za posebne priložnosti

Predstavila bom udobnejšo izbiro za vse, ki si želite biti šik, a se še vedno dobro počutiti v svoji koži. Naslednje kombinacije pridejo v poštev tudi za vse, ki ne marate pokazati preveč kože.