Oznaka: intenzivne barve

Ponovno moden potisk iz šestdesetih

Poleg klasičnih in nepogrešljivih pik pa bo navduševal še en vzorček, in to je retro potisk iz šestdesetih, ki je bil stalnica v takratnem modnem svetu, pa tudi med notranjo opremo. Bolj natančno: retro tapete so inspiracija, po kateri so se zgledovali številni svetovno znani modni oblikovalci.

0 Delitev

Naj bo barvito in razigrano

Po eni strani nam moda to poletje poudarja lepote nevtralnih tonov, po drugi strani pa vsi vemo, da brez živahnih, razigranih odtenkov vroča sezona preprosto ne bi bila enaka.

0 Delitev

Ne bojte se intenzivnih barv

Še posebej bo to obveljalo to pomlad, saj namreč prav ta v ospredje ponovno potiska vse, kar je opaziti že na daleč …

0 Delitev

Potisk razglednic navdihuje poletno modo

Poletna moda je prinesla marsikatero novost na področju smernic oblačenja, ki je bila že v preteklosti trendi. Ena izmed teh je postcard print, živahen vzorček, ki ga bomo nosile na vrhuncu tople sezone.

0 Delitev

Najbolj priljubljena maxi krila te sezone

Maxi krila so vedno zaželena izbira med fashionistkami, saj so izredno ženstvena, preprosta za kombiniranje in lahko jih nosimo ob več različnih priložnostih. Tokrat je v ospredju nekaj modelov, za katere verjamem, da vas bodo navdušili.

0 Delitev

Barve prihajajoče pomladi in poletja

Ta zima nas je letos izredno presenetila, saj so namesto črnine in nevtralnih odtenkov prevladovale barve in nič drugače ne bo to pomlad in poletje. 

0 Delitev

Stavite na enobarvne outfite

Eden izmed priljubljenih videzov ulične mode so enobarvni oziroma monokrom outfiti, ki navdušujejo v vsej svoji preprostosti.

0 Delitev

Vsi odtenki roza

Tokrat je v ospredju roza v vsej svoji lepoti, ki bo navdušila čisto vse.

0 Delitev

Tri barve, v katerih to poletje žarimo

Modne smernice tako narekujejo odtenke, ki naš izgled poživijo, ter garderobo, ki deluje izredno opazno, če ne celo kričeče nasploh, hkrati pa je prav takšna tudi izredno vesela in zabavna.

0 Delitev

Michael Kors in njegove barve pomladi

Intenzivne barve bodo to pomlad resnično pravi must have, česar se zaveda tudi kreator Michael Kors. Tokrat preverimo, katere barvite kose tople sezone je postavil v ospredje.

0 Delitev