Tag: Kate Moss

Modne bleščice tega tedna

Za nami je še eden izjemno vročih poletnih tednov, pa vendar tudi ta ni ostal povsem miren, vsaj na področju mode ne.

Modne bleščice tega tedna

Za nami je izredno vroč teden, ki je na plano potegnil še več poletnih novosti tako modnega kot lepotnega sveta.

Kate Moss in Gigi Hadid za novo kampanjo Stuarta Weitzmana

Za novo reklamno kampanjo Stuarta Weitzmana sta letos nastopila dva najpomembnejša supermodela preteklosti in sedanjosti – Kate Moss in Gigi Hadid. Tokrat sta odgovorili tudi na nekaj osebnih vprašanj iz njihovega vsakdana.

Modne bleščice tega tedna

Ponovno smo doživeli teden, poln modnih novosti, saj se prav ta mesec odvijajo najpomembnejše svetovne revije ženske ready-to-wear mode.

Modne bleščice tega tedna

Minuli teden so ponovno popestrile predvsem najnovejše reklamne kampanje, namenjene letošnji pomladi in poletju, a še bolj kot to je v začetku tedna  naše zanimanje pritegnil pariški haute couture.

Modne bleščice tega tedna

Topla sezona se nezadržno približuje, zato nič čudnega, da je ta hip prava poplava svežih reklamnih kampanj, namenjenih pomladi in poletju 2018.

Modne bleščice tega tedna

Poplava spomladanskih modnih in lepotnih kampanj se je v veliki meri nadaljevala tudi v tokratni teden, saj je bil ta prežet z nekaterimi najpomembnejšimi oglasi največjih oziroma najslavnejših modnih in kozmetičnih hiš.

Modne bleščice tega tedna

Zadnji tedni poletja s seboj seveda prinašajo kopico napovedi za prihajajočo hladno sezono, vse od oglasnih kampanj za najnovejše modne in make-up kolekcije pa do novih oziroma osveženih trendov, ki že počasi zavzemajo poulično modo.

Modne bleščice tega tedna

Počitka za modno, pa tudi lepotno sceno še ni na vidiku, kar dokazujejo prav mnoge reklamne kampanje, ki nas opominjajo na naslednjo hladno sezono. Ponovno gre za zanimive, večkrat tudi razkošne fotografije, kjer se nemalokrat pojavljajo nam in celemu svetu dobro poznani modeli.

20 najbolj škandaloznih oblek vseh časov

Seveda je skoraj vedno v igri ženska golota, a če pogledamo v preteklost, z lahkoto opazimo, da je tako od nekdaj: lepo telo prikliče poglede in ne le moške.