Oznaka: kroji

Ključni pri romantičnem topu so rokavi

Težko bi spregledali dejstvo, kako zelo pomembni so to vročo sezono topi. In čeprav se na prvi pogled zdi, da jih morda obleke v modnem tekmovanju popularnosti prekašajo, se mi zdi, da letos temu ni tako.

0 Delitev

Ta detajl letos potrebujejo celo naše kopalke

Letošnja priljubljenost retro elementov v modi še zdaleč ne pojenja, njen vpliv pa seže tako daleč, da so po takšnem stilu zadišali celo tokratni modeli kopalk.

0 Delitev

Visok pas so dobile tudi kopalke

Prav toliko, kot po retro elementih dišijo poletni stajlingi,  so se slednji trendi oprijeli tudi letošnje kopalne mode.

0 Delitev

Visoki pasovi še vedno glavni detajl elegance

Pester nabor novih in posodobljenih trendov omogoča zares raznovrstno poulično modo, a določeni kosi oziroma njihovi elementi z nami ostajajo ne glede na sezono. Med take nedvomno štejemo tudi detajl visokega pasu, ki pogosto velja za vrhunec elegance pri številnih, tako dnevnih kot večernih outfitih.

0 Delitev

Napihnjeni rokavi vsepovsod

Spet so v ospredju predvsem detajli in kroji, ki se to zimo večkrat zgledujejo po 70. in 90., kjer je modnih podob za navdih zares ogromno. Med take lahko v prvi vrsti prištevamo tudi napihnjene rokave, ki so velik del modnih smernic postali že prejšnjo sezono, a so zares zaživeli tudi v teh zadnjih mesecih.

0 Delitev