Tag: maksi obleka

Zelo celovito in urejeno

Ženska garderoba mora ponavadi vsebovati predvsem kose, s katerimi lahko hitro ustvarimo zelo elegantne in na videz dodelane outfite.

Maksi obleke čudovite jeseni

Prav ta hip nam jesen nudi več kot odlično priložnost, da izkoristimo nekatere najlepše stajling zgodbe, ki smo jih morda večkrat osnovale v glavi, pa nam vreme preprosto ni bilo naklonjeno.

Jesenski kosi, s katerimi v trenutku ustvarimo modni look

Včasih je tako, da že en sam kos predstavlja večji del našega videza, kar pomeni, da izberemo oblačilo, ki mu pripada naziv statement, okoli njega pa gradimo le drobne “komplimente”, torej dodamo tisto, kar bo delovalo zgolj kot nevsiljivo dopolnilo.

Maksi obleke skozi vso zimo

Do danes je že povsem jasno, da je tokratna zima obdana z nekoliko drugačno in vsekakor bolj zanimivo modno zgodbo.

Obleka in superge – najbolj modna kombinacija ta hip

Sprva je kazalo, da so velike, retro superge, znane tudi kot daddy model, zgolj trenutna modna muha, a vendar je do danes že povsem jasno, da so močno zaznamovale kar celotno leto 2018 in kot kaže, bodo na modni sceni kraljevale še vsaj do naslednje tople sezone.

Mladostne v pisanih oblekah

Poletje tudi tokrat ni razočaralo, saj nas je namreč bogato obdarilo z vročimi dnevi, ob katerih smo večkrat potrebovali nekoliko osvežitve na tak ali drugačen način.

Vroča sezona je sezona belih oblek

Tako kot na primer bele T majice ali pa kratke jeans hlače, mini krilo ali pa bikini kopalke, so sestavni del poletja, pravzaprav kar celotne tople sezone, tudi bele obleke.

Moje dolge poletne obleke

Lepa je tudi z natikači ali supergami, zato je primerna prav za vse in sama premorem kar nekaj modelov.

Modne obleke s pasom

Posamezni kosi vedno znova ostajajo pravi sinonim pomladi in poletja, brez njih pa si tako ne moremo predstavljati prav nobene tople sezone več. Med take se seveda uvrščajo tudi obleke vseh dolžin, letos pa so izrazito priljubljene prav tiste s pasom.

Najlepši vzorci na spomladanskih oblekah

Prav ta hip je čas za nekatere najlepše spomladanske trende, ki v sončnih, toplih dneh dobijo tisti pravi čar. Med slednjimi so poleg barv in krojev tudi letos izredno pomembni vzorci in potiski vseh vrst in velikosti, ki ponovno močno zaznamujejo te najrazburljivejše mesece v letu.

Dolge obleke vrhunec letošnje pomladi

Letošnje leto se torej maksi obleke ponovno uvrščajo v sam vrh spomladanskih in poletnih trendov, poleg cvetličnih vzorcev pa smo večkrat navdihnjene tudi nad njihovimi elegantnimi kroji ter izredno delikatnimi materiali.

Trije kosi, ki najlepše izžarevajo letošnjo pomlad

Letošnja pomlad je svoje trende pričela slikovito izražati že kmalu po novem letu in vse do danes je postalo dokaj jasno, kateri izmed kosov bodo must have naše garderobe. Topla sezona bo namreč v naš vsakdan ponovno vdihnila obilico svetlobe, mehkobe in zapeljivosti, med pomembne elemente pa tokrat sodijo tudi kul dodatki, drzni kroji in dekoracije ter nepričakovane kombinacije.