Oznaka: modni detajl

Stavite na modne spete pričeske

Razne špangice, rutke in ostali modni detajli so idealna izbira za popestritev videza. Tokrat jih preizkusite v kombinaciji s spetimi lasmi, saj nam visoke temperature skoraj ne dopuščajo spuščenih.

0 Delitev

Okrasimo svoje gležnje z zapestnicami

Tovrsten nakit pa zagotovo ni nobena novost na modni sceni in verjetno med vami že obstajajo ljubiteljice, ki tega redno nosijo, sploh pa poleti, ko pridejo na plan krajša oblačila ter sandali.

0 Delitev

Za posebne priložnosti izberite modni detajl perja

Izbira je velika, a najnovejše modne smernice napovedujejo, da bo perje tisto, ki bo na prvem mestu med modnimi detajli. Videli ga bomo na različnih kosih oblačil, perje pa bo brez dvoma popestrilo še tako enostaven kroj.

0 Delitev

Modni detajl, ki ga tokrat ne gre izpustiti

Zdi se, da nas tokrat pomlad razteza v dve različni smeri. Po eni strani namreč predlaga povsem mono outfite v zemeljskih tonih, ki močno dišijo po naravi in podeželju, medtem ko nas po drugi strani glasno vabi med pisane in super potiskane kose …

0 Delitev

Moda na metuljevih krilih

Tokrat je moda poletela na metuljevih krilih in naš vsakdan bodo barvali razni detajli ter potiski s tem krhkim, a čudovitim bitjem. Na modnih brveh so kraljevale dolge obleke, glamurozna izbira za posebne priložnosti.

0 Delitev

Topi z zanimivimi rokavi pod 50 €

In če se že pripravljate na prihajajočo pomlad, vam predlagam nakup novega topa, ki bo zagotovo med must have modnimi kosi prihajajoče sezone. Zanjvam pa ni treba odšteti gore denarja, saj veliko modnih trgovin ponuja tovrstne tope za vsak žep.

0 Delitev

Topla jesen s kančkom žameta

Modne smernice so žamet ponovno naredile zelo priljubljenega med ženskami in moškimi po vsem svetu. Kar nekaj modnih kosov iz žameta navdušuje in v prednosti so zunanji kosi, kot so blazerji in različne jakne.

0 Delitev

Jesenski must have modni detajl: kapuca

Še vedno bo izredno priljubljen športen ulični slog in s tem tudi kosi, ki smo jih navajeni za prosti čas in telovadbo. Eden najbolj zaželenih bo jopica s kapuco, ki jo bomo nosile na sto in en način.

0 Delitev

Priljubljena modna izbira: prosojni topi

Kroji so različni; od T majic, ki so največkrat v nevtralnih odtenkih, črne in bele, do pastelnih odtenkov, ki so kot nalašč za to toplo vreme. Tukaj so še srajce, ki so nekoliko bolj elegantne in jih lahko nosimo z bolj sofisticiranimi kosi, mes odtenki je brez dvoma zmagovalna črna, ki poskrbi za brezčasen videz.

0 Delitev

Kanček glamurja s satenastimi čevlji

Tokrat stavite na čevlje iz satena, ki so zalo zaželena obutev med modnimi poznavalci in fashionistkami. Od nizkih balerink pa do visokih pet, kot so klasični salonarji na špico brez platforme, in izredno trendi mules modela.

0 Delitev