Tag: mueller

Glitter nagradna igra: lepota za vse

Sodelujete tako, da pošljete mail na darilo@glitter.si, ne pozabite dodati vseh podatkov in veseli bomo, če boste članek delile s prijateljicami. Srečno vsem!

Diši po dobrem!

Od tiste, ki je črpala navdih v življenjskemu slogu Mr. Greya, do zadnje in super seksi, rdeče dišave Narcisa Rodrigueza. Nam se že meša …

Dobre podlage za zimski ten

Pri nakupu pudra ali podlage za obraz je vedno tako, da se lahko stvari zapletejo. Najti pravi odtenek ni enostavno in tudi dobrih znamk je nedvomno veliko.

Najboljše maske in kreme proti staranju

Po dobrem pilingu sledi maska za obraz in še najbolje je, da deluje celo noč, oziroma takrat, ko je koža bolj dovzetna in vi mirno počivate.

Lepota v vaših očeh

Čestitke nagrajenkam in nasvidenje do prihodnje nagradne igre (letos jih bo kar veliko, zato nam le sledite!).

Naravna kozmetika: več kot le modna muha

Vzroka, ki govorita v prid kupovanju naravnih in ekoloških kozmetičnih izdelkov s certifikatom, sta vsaj dva: izdelki ne škodujejo zdravju in ne onesnažujejo okolja.

Glitter nagradna igra: neverjetni kompleti kozmetike Gosh

Pošljite mail na darilo@glitter.si (s pripisom Gosh), odgovorite na vprašanje, dodajte vse svoje podatke in držite pesti, da bo ta odličen paket dekorativne kozmetike priromal do vas. In seveda hvala Müllerju, ki ga poklanja!

Jesenske dišave, ki so me navdušile

Vse so zelo posebne, vendar ne gre za modni hit, gre prej za to, da je industrija dišav v neprestanem razvoju, kar se opazii na končnem izdelku.

Nega obraza po poletju

Ni kaj, ko smo na dopustu, malo pozabimo na rituale in zato je nujno potrebno, da nadoknadimo septembra.

Pravi make-up za na plažo

V resnici ne potrebujemo prav veliko, pomembno pa je vedeti, kateri izdelki so vodoodporni in kateri so nujno potrebni: maskara in set za urejanje obrvi prav gotovo! Za ostalo pa … poglejte!

Moj roza make-up za vsak dan

Danes se bomo  osredotočili na ličila, saj mislim, da lahko s pomočjo roza barve ustvarimo prav čudovito simfonijo.

Prihaja holografični make-up

Jaz se ga zelo veselim, tudi zato, ker sem ga preizkusila in bila nad njim navdušena.

Najlepši lepotni seti za darilo

Danes vam predstavljam lepotne sete, ki vsebujejo razkošne kreme; ta darila so vrhunska, ker prihranite veliko denarja, saj običajno za ceno kreme dobite zraven še kup stvari.

Moške in ženske top dišave za konec leta

December je čas obdarovanja, zato sem za vas izbrala nekaj odličnih setov, ki vsebujejo dobro dišavo in še kaj zraven. Za moške in ženske.

Najboljši zimski pudri in podlage za make-up

Res je, da fotoshop popravi marsikaj, vendar kamera na televiziji ne, zato je dober izgled pogojen z zdravo in gladko kožo, pudri pa so včasih prava avantura, saj ženske zelo težko najdemo pravega.

Moja jesenska make-up rutina

Danes vam predstavljam make-up za vsak dan, za katerega običajno potrebujem dobrih deset minut, kar se morda zdi neverjetno, a prisežem, da vaja dela mojstra.

Najbolj privlačne jesenske dišave

Sicer je tako, da je parfum predvsem stvar osebnega okusa, zato bom danes z vami delila svojo top listo, ki vsebuje pet parfumov, med katerimi sta tudi dva moška.

Moja nega za lepo kožo

Mojstri ličenja po svetu so me naučili, da brez pravega čiščenja ni nege, in brez pravih produktov ne bomo nikoli dosegle zdrave kože. Seveda je treba vztrajati, zelo, a na tem področju mislim, da sem mojstrica!

Moji najljubši izdelki za jesenski make-up

Čeprav sem veliko pred kamero in fotoaparatom, sem izbrala nekaj ključnih pripomočkov za povsem naravno lepoto, torej primernih za vse ženske in za vsak dan.

Najboljši izdelki za vlaženje obraza

Ponoči si prav gotovo lahko privoščimo kaj močnejšega in bolj hranljivega, za čez dan in pred make-upom pa je ključnega pomena, da izberemo vlažilne kreme, ki negujejo kožo do večernih ur in poskrbijo, da ohrani vso potrebno vlago.