Oznaka: mueller

Diši po dobrem!

Od tiste, ki je črpala navdih v življenjskemu slogu Mr. Greya, do zadnje in super seksi, rdeče dišave Narcisa Rodrigueza. Nam se že meša …

0 Delitev

Dobre podlage za zimski ten

Pri nakupu pudra ali podlage za obraz je vedno tako, da se lahko stvari zapletejo. Najti pravi odtenek ni enostavno in tudi dobrih znamk je nedvomno veliko.

0 Delitev

Lepota v vaših očeh

Čestitke nagrajenkam in nasvidenje do prihodnje nagradne igre (letos jih bo kar veliko, zato nam le sledite!).

0 Delitev

Pravi make-up za na plažo

V resnici ne potrebujemo prav veliko, pomembno pa je vedeti, kateri izdelki so vodoodporni in kateri so nujno potrebni: maskara in set za urejanje obrvi prav gotovo! Za ostalo pa … poglejte!

0 Delitev

Najlepši lepotni seti za darilo

Danes vam predstavljam lepotne sete, ki vsebujejo razkošne kreme; ta darila so vrhunska, ker prihranite veliko denarja, saj običajno za ceno kreme dobite zraven še kup stvari.

0 Delitev

Moja nega za lepo kožo

Mojstri ličenja po svetu so me naučili, da brez pravega čiščenja ni nege, in brez pravih produktov ne bomo nikoli dosegle zdrave kože. Seveda je treba vztrajati, zelo, a na tem področju mislim, da sem mojstrica!

0 Delitev

Najboljši izdelki za vlaženje obraza

Ponoči si prav gotovo lahko privoščimo kaj močnejšega in bolj hranljivega, za čez dan in pred make-upom pa je ključnega pomena, da izberemo vlažilne kreme, ki negujejo kožo do večernih ur in poskrbijo, da ohrani vso potrebno vlago.

0 Delitev