Oznaka: muller

Nega naših otrok

Otroška kozmetika je načeloma zelo nežna in skrbna do mlade kože ter okolja, zato ni prav nič narobe, če jo uporabljate tudi ve.

0 Delitev

Diši po dobrem!

Od tiste, ki je črpala navdih v življenjskemu slogu Mr. Greya, do zadnje in super seksi, rdeče dišave Narcisa Rodrigueza. Nam se že meša …

0 Delitev

Dobre podlage za zimski ten

Pri nakupu pudra ali podlage za obraz je vedno tako, da se lahko stvari zapletejo. Najti pravi odtenek ni enostavno in tudi dobrih znamk je nedvomno veliko.

0 Delitev

Najbolj seksi šminke ta hip

Šminke in bleščila za ustnice, mat ali bleščeče, z robom ali brez, svetlo ali temno. V resnici ima vsaka sezona svoje trende ali vsaj predloge, a dejstvo je, da ima skoraj vsaka izmed nas v torbici šminko ali gloss.

0 Delitev

Lepota v vaših očeh

Čestitke nagrajenkam in nasvidenje do prihodnje nagradne igre (letos jih bo kar veliko, zato nam le sledite!).

0 Delitev

Pravi make-up za na plažo

V resnici ne potrebujemo prav veliko, pomembno pa je vedeti, kateri izdelki so vodoodporni in kateri so nujno potrebni: maskara in set za urejanje obrvi prav gotovo! Za ostalo pa … poglejte!

0 Delitev

Kako do svečanega make-upa

Poigrala sem se z vijolično, ki že meji na temno rjavo, dodala sem ji zlato in bakreno, uporabila črno in zlato maskaro (zlate bleščice so opazne le zelo od blizu), eyeliner in čarobne kroglice za kožo, tiste, ki podarijo lesk in poskrbijo, da kar žarimo.

0 Delitev

Moja nega za lepo kožo

Mojstri ličenja po svetu so me naučili, da brez pravega čiščenja ni nege, in brez pravih produktov ne bomo nikoli dosegle zdrave kože. Seveda je treba vztrajati, zelo, a na tem področju mislim, da sem mojstrica!

0 Delitev