Oznaka: must have

Pa pa, razgaljeni gležnji

Vidne, zanimive nogavice so ponovo IN in z njimi lahko na različne načine popestrite svoj videz; ne glede na to, ali je vaš outfit bolj športen ali eleganten. 

0 Delitev

V centru pozornosti: ovratniki

Victoria Beckham, Lanvin, Fendi, Loewe in še bi lahko naštevali, opazni ovratniki so vladali na različnih kosih oblačil. 

0 Delitev

Športne jopice so še vedno must have ulične mode

Če vam pletenine niso tako zelo všeč in imate raje bolj športen slog, vam priporočamo, da izberete športne jopice, ki spadajo med must have kose ulične mode.

0 Delitev

Neon must have kos v omarah fashionistk

O neon trendu smo že veliko pisali in ta se nadaljuje tudi v jesen ter v prihajajočo zimsko sezono. Eden izmed must have kosov po mnenju fashionistk je top s puli ovratnikom.

0 Delitev

Belina na vsakem koraku

Fashionistke pa to jesen in zimo prisegajo na belino, ki naredi outfit zanimiv in velik plus tega je, da pristaja na številne modne kombinacije.

0 Delitev

Pet modnih dodatkov, ki jih vidimo povsod

Nekatere že dobro poznamo, saj so bili it kosi že v mrzli sezoni, tako da če ste se že takrat odločile za nakup, bravo! Če pa jih še nimate, vas bodo morda naslednje modne kombinacije prepičale v nakup. Naslednje modne dodatke ima veliko fashionistk in tako spadajo pod IT oziroma must have modne kose.

0 Delitev

11 ključnih kosov te jeseni

O jesenskih trendih je bilo do danes že kar nekaj govora, a vendar se iz tedna v teden najdejo kosi, ki postanejo modni must have. Tokrat zato preverimo izbor enajstih kosov, ki nekako tvorijo bistveno garderobo letošnje jeseni.

0 Delitev

Stavite na sijaj na oblačilih

Nanje so stavile tudi fashionistke, modne poznavalke, ki ta hip nosijo sijoča oblačila na ulicah glavnih prestolnic sveta. Modne oprave so največkrat v živahnih barvah, od rdeče, modre, roza, zelene in rumene.

0 Delitev

Trije kosi, ki najlepše izžarevajo letošnjo pomlad

Letošnja pomlad je svoje trende pričela slikovito izražati že kmalu po novem letu in vse do danes je postalo dokaj jasno, kateri izmed kosov bodo must have naše garderobe. Topla sezona bo namreč v naš vsakdan ponovno vdihnila obilico svetlobe, mehkobe in zapeljivosti, med pomembne elemente pa tokrat sodijo tudi kul dodatki, drzni kroji in dekoracije ter nepričakovane kombinacije.

0 Delitev

Vrhnji kos, ki je v hipu postal nujni del letošnje zime

Še dobro, da je izbira jaken in plaščev tokrat ponovno pestra in raznolika, kar nedvomno pomeni, da lahko pravo za svoj osebni stil najde prav vsaka izmed nas. Tu pa so seveda tudi tisti modeli, ki nekako pristajajo skoraj vsem, pa naj gre za mlajše ali pa nekoliko starejše generacije.

0 Delitev

Vsi odtenki roza

Tokrat je v ospredju roza v vsej svoji lepoti, ki bo navdušila čisto vse.

0 Delitev

Štiri must have majice ta hip

Seveda se ravno majice večkrat močno prilagajajo modnim smernicam, a ne v celoti, temveč zgolj v odtenku, kroju ali printu. Še pogosteje pa so prav majice tiste, ki narekujejo celotni look in to leto ni prav nič drugače.

0 Delitev

Statement uhani za vsak okus

Če še niste našle novega para uhanov, ki bi vas povsem prepričal, so tu različni modeli za vsak okus ter slog oblačenja.

0 Delitev

Barviti, črtasti topi so trenutni must have

Pisane, črtaste majice so lahko povsem navadnih, klasičnih krojev, v povsem vsakdanjem materialu, kot sta na primer bombaž ali lan. Topi sami po sebi postanejo zanimivi že zaradi barvnih kombinacij, ki na zagoreli koži delujejo še bolj privlačne.

0 Delitev