Oznaka: nakupovanje

Varujmo okolje in kupujmo manj

Zavedanje, da je varstvo okolja bistvenega pomena za vsakega posameznika na svetu, postaja vse večje in vse več se jih zato poslužuje minimalističnega načina življenja.

0 Delitev

Black friday: kaj nabaviti danes

Pozor na kreditno kartico in pojdite v napad obvezno brez moškega, s seboj ga vzemite samo, če je kartica njegova in se “prostovoljno” javi, da bo nosil vrečke.

0 Delitev

Kako izbrati in negovati pleten pulover

Vstopamo v obdobje pletenin, ki so sicer čudovit in izjemno uporaben kos vsake hladne sezone, a vendar hkrati tudi izredno zahteven, sploh takrat, ko je govora o njihovi negi.

0 Delitev

Bon Voyage: prestolnice za najboljši šoping

Marsikdaj me ženske sprašujejo, kje sem kupila obleko, čevlje, torbico, jaz pa ugotavljam, da so najbolj originalni in uspešni nakupi tisti, ki se zgodijo v drugih državah, deloma zato, ker so tudi spominek na lepe trenutke, čudovit dopust in na ljudi, ki smo jih spoznali.

0 Delitev

Kaj kupiti na razprodajah za spomladanske dni

Na takšen način boste imele v svoji garderobni omari kar nekaj večnih kosov, ki vam bodo prišli prav skozi leta in so zato odlična investicija.

0 Delitev

Jesenski trendi v Europarku

Jesen je tukaj in to je tudi čas, ko zna moda pokazati svojo najbolj ženstveno plat, kar smo opazili na modni reviji, ki jo že tradicionalno prireja Europark v Mariboru. Široka ponudba moških, ženskih in otroških oblek ter modni dodatki so navdušili občinstvo, mi pa smo lahko podrobno pogledali vse, kar bo v naslednjih mesecih še kako aktualno.

0 Delitev

Najnovejše poletne kolekcije v Cityparku

Torbica, čevlji, klobuk, pas ali nakit znajo lepo dodati piko na i in tako poskrbeti, da outfit zaživi in postane v hipu opazen. Citypark vam te dni ponuja najnovejše poletne kolekcije in veliko dodatkov, da bo vaš stil popoln in razigran.

0 Delitev

Kako prihraniti za nakup luksuznih kosov

Tudi modne blogerke, za katere bi morda mislili, da si luksuzne kose z lahkoto privoščijo, dražje nakupe pogosto načrtujejo, zato tokrat poglejmo nekaj nasvetov iz prve roke.

0 Delitev

Nečimrne stvari za dušo

Želja po brezhibnosti in lepem je v nas, kot gen, ki nam je bil položen v zibelko in nas marsikdaj tudi razvedri, popestri življenje, pusti brez besed ter podari tiste čarobne trenutke pred ogledalom, ko se končno vidimo lepe, skoraj popolne.

0 Delitev

Najboljši luksuzni nakupi leta 2016

Tokrat pokukajmo v garderobo modne in lepotne blogerke Tamare Kalinić, ki je izbrala nekaj svojih najljubših luksuznih nakupov leta 2016.

0 Delitev

Najboljši nakupi v letu 2016

Modna Youtube zvezda in fashion blogerka Lydia Elise Millen v začetku leta 2017 predstavlja pregled svojih najboljših modnih nakupov iz leta 2016.

0 Delitev