Oznaka: nakupovanje

Seznam božičnih daril zanjo

Seznam bi bil lahko neskončno dolg, a poskusila sem se osredotočiti na stvari, ki bi tudi mene navdušile, zato smatram, da bodo všeč tudi vam.

0 Delitev

Pametni shopping triki

Bliža se čas zimskih praznikov in z njimi tudi prava norija shoppinga. Kako nakupovati kar se da premišljeno zato preverimo v tokratnem video izboru.

0 Delitev

Varujmo okolje in kupujmo manj

Zavedanje, da je varstvo okolja bistvenega pomena za vsakega posameznika na svetu, postaja vse večje in vse več se jih zato poslužuje minimalističnega načina življenja.

0 Delitev

Black friday: kaj nabaviti danes

Pozor na kreditno kartico in pojdite v napad obvezno brez moškega, s seboj ga vzemite samo, če je kartica njegova in se “prostovoljno” javi, da bo nosil vrečke.

0 Delitev

Kako izbrati in negovati pleten pulover

Vstopamo v obdobje pletenin, ki so sicer čudovit in izjemno uporaben kos vsake hladne sezone, a vendar hkrati tudi izredno zahteven, sploh takrat, ko je govora o njihovi negi.

0 Delitev

Bon Voyage: prestolnice za najboljši šoping

Marsikdaj me ženske sprašujejo, kje sem kupila obleko, čevlje, torbico, jaz pa ugotavljam, da so najbolj originalni in uspešni nakupi tisti, ki se zgodijo v drugih državah, deloma zato, ker so tudi spominek na lepe trenutke, čudovit dopust in na ljudi, ki smo jih spoznali.

0 Delitev

Kaj kupiti na razprodajah za spomladanske dni

Na takšen način boste imele v svoji garderobni omari kar nekaj večnih kosov, ki vam bodo prišli prav skozi leta in so zato odlična investicija.

0 Delitev

Jesenski trendi v Europarku

Jesen je tukaj in to je tudi čas, ko zna moda pokazati svojo najbolj ženstveno plat, kar smo opazili na modni reviji, ki jo že tradicionalno prireja Europark v Mariboru. Široka ponudba moških, ženskih in otroških oblek ter modni dodatki so navdušili občinstvo, mi pa smo lahko podrobno pogledali vse, kar bo v naslednjih mesecih še kako aktualno.

0 Delitev

Najnovejše poletne kolekcije v Cityparku

Torbica, čevlji, klobuk, pas ali nakit znajo lepo dodati piko na i in tako poskrbeti, da outfit zaživi in postane v hipu opazen. Citypark vam te dni ponuja najnovejše poletne kolekcije in veliko dodatkov, da bo vaš stil popoln in razigran.

0 Delitev