Tag: nude

V kožnih odtenkih veliko spomladanskih kosov

Slednjih se pač ne bomo naveličale prav nikoli in v družbi nekaterih preostalih trendi barv tokrat resnično delujejo super ženstveno.

Stajling dneva: romantičen saten

Midi krilo in bluza, dodatki v nude barvi, nekaj lepega nakita in rdeča šminka.

To jesen uživamo v kremnih odtenkih

Pa smo dočakali pravo jesen, saj nam je hladno in deževno vreme v trenutku spodneslo tla pod nogami, in to ne v pozitivnem smislu.

Tri barvne kombinacije, s katerimi bomo zelo modne

Pred kratkim sem v članku omenjala, kako zelo IN je to jesen duo črne in bele, pa vendar ne gre zanikati glasnega dejstva, da so po drugi strani močne, opazne barve še kako zavzele celotno modno sceno letošnje hladne sezone.

Kako ta hip nositi kožne odtenke

Če bi morali izbrati odtenek, ki nas v imenu elegance prav nikoli ne bo pustil na cedilu, potem bi to zagotovo bili vsi kožni.

Odtenki šmink za lepši nasmeh

Katere odtenke šmink torej izbrati v letu 2019? Tokrat trendi narekujejo manj temnih in več rdečih tonov, zato naj bo slednja med bordo in živahno rdečo, a vendar s hladnim, modrim podtonom.

Modna mehkoba letošnje zime

Zanimivo je, da se letošnjo jesen in zimo osredotočamo predvsem na drznejše, pa tudi glamuroznejše kose, s katerimi lahko izstopamo že na daleč, a hkrati modne zapovedi predlagajo tudi ogromno mehkobe.

Kožni odtenki za celoten look

Nude je nedvomno ena tistih barv, nad katero je slej ko prej navdušena vsaka izmed nas.

Nežni toni za več prefinjenosti

Zahvala za popularnost nežnejših odtenkov pa ne gre zgolj vročim mesecem, temveč dejstvu, da v njih pač delujemo bolj sveže, lahkotnejše, pa tudi bolj ženstvene in prefinjene.

Nove kožne barve lakov

Hladna sezona je v znamenju kožnih tonov, pa tudi klasičnih jesenskih barv in seveda barve merino cool, ki je mešanica sive in lila.

Naravni look z ravno pravšnjo mešanico pink in nude odtenkov

Nude in pink odtenki so tudi tokrat izredno popularni tako med modnimi kot lepotnimi smernicami. Prav zato preverimo makeup look, ki nudi izredno naraven, svež izgled ter je zato kot naročen tako za dnevne kot večerne priložnosti.

Popoln makeup za praznike to hladno sezono

Letošnja hladna sezona je ponovno močno zaznamovana z bordo barvo, katero je lahko zaslediti predvsem pri ličilih. Gre za makeup, ki je nedvomno popolna izbira tudi za letošnje praznike.

Z nežno pink ne moremo nikoli zgrešiti

Gre za delikatno barvo, ki je sicer precej občutljiva za nošenje, a hkrati izredno hvaležna prav pri visokih temperaturah, ko še najbolj stremimo prav k lahkotnim, svežim kosom.

Tri najlepše kombinacije s poletno modro

Gre za barvo, v kateri se ponavadi počutimo elegantno in ženstveno, kosi v tej barvi pa veljajo za pomirjajoče, včasih kar malo sanjave.