Oznaka: nude

Tri barvne kombinacije, s katerimi bomo zelo modne

Pred kratkim sem v članku omenjala, kako zelo IN je to jesen duo črne in bele, pa vendar ne gre zanikati glasnega dejstva, da so po drugi strani močne, opazne barve še kako zavzele celotno modno sceno letošnje hladne sezone.

0 Delitev

Kako ta hip nositi kožne odtenke

Če bi morali izbrati odtenek, ki nas v imenu elegance prav nikoli ne bo pustil na cedilu, potem bi to zagotovo bili vsi kožni.

0 Delitev

Odtenki šmink za lepši nasmeh

Katere odtenke šmink torej izbrati v letu 2019? Tokrat trendi narekujejo manj temnih in več rdečih tonov, zato naj bo slednja med bordo in živahno rdečo, a vendar s hladnim, modrim podtonom.

0 Delitev

Modna mehkoba letošnje zime

Zanimivo je, da se letošnjo jesen in zimo osredotočamo predvsem na drznejše, pa tudi glamuroznejše kose, s katerimi lahko izstopamo že na daleč, a hkrati modne zapovedi predlagajo tudi ogromno mehkobe.

0 Delitev

Nežni toni za več prefinjenosti

Zahvala za popularnost nežnejših odtenkov pa ne gre zgolj vročim mesecem, temveč dejstvu, da v njih pač delujemo bolj sveže, lahkotnejše, pa tudi bolj ženstvene in prefinjene.

0 Delitev

Nove kožne barve lakov

Hladna sezona je v znamenju kožnih tonov, pa tudi klasičnih jesenskih barv in seveda barve merino cool, ki je mešanica sive in lila.

0 Delitev

Popoln makeup za praznike to hladno sezono

Letošnja hladna sezona je ponovno močno zaznamovana z bordo barvo, katero je lahko zaslediti predvsem pri ličilih. Gre za makeup, ki je nedvomno popolna izbira tudi za letošnje praznike.

0 Delitev

Z nežno pink ne moremo nikoli zgrešiti

Gre za delikatno barvo, ki je sicer precej občutljiva za nošenje, a hkrati izredno hvaležna prav pri visokih temperaturah, ko še najbolj stremimo prav k lahkotnim, svežim kosom.

0 Delitev

Tri najlepše kombinacije s poletno modro

Gre za barvo, v kateri se ponavadi počutimo elegantno in ženstveno, kosi v tej barvi pa veljajo za pomirjajoče, včasih kar malo sanjave.

0 Delitev

Čudovita zima v svetlih, nežnih tonih

Blush pink je zacvetela in nas tako prevzela že prejšnjo pomlad, a med modnimi zapovedmi trdno ostaja z nami tudi tokratno zimo, saj jo je moč opaziti tako pri vrhnjih kosih, debelih puloverjih in žametnih oblekah kot tudi pri overknee škornjih, torbicah in celo sončnih očalih.

0 Delitev