Oznaka: oasis

Stajling dneva: usnjene hlače

V pričakovanju toplejšega vremena in mojih lepih bluz, ki pridno čakajo na omari, je tukaj prav vsakdanji stajling.

Stajling dneva: kanček oranžne

Morda je to takšen čas, ko si vsi želimo malo več energije in pozitivnosti, malo več lepih novic in nasmehov.

Stajling dneva: bluza iz tila

Za današnji stajling sem izbrala Zarino bluzo, ki me je res prepričala in tudi presenetila.

Stajling dneva: rožnate hlače

Všeč mi je lahkoten občutek prihajajočega poletja in prav vesela sem, da se je sonce končno prikazalo.

Novoletni outfiti od 14 do 90 €

Verjamem, da imate že vse zanimive načrte; bodisi boste najdaljšo noč v letu preživele ob dobri večerji, družbi prijateljev ali pa ste se odločile za zabavo. Ne glede na to, kje boste, pa popolna obleka obstaja za čisto vsako izmed vas. Tukaj je nekaj modelov, ki so na voljo pod 90 € in verjamem, da jih boste lahko nosile tudi ob drugih priložnostih.

Stajling dneva: roza obleka

Dodala sem toplo pletenino, obrobljeno z bleščicami: gre za eno izmed mojih najljubših jop, ki jo nosim skoraj vso zimo.

Stajling dneva: ovita obleka z bleščicami

Slikali smo v Artist House, ki je ena izmed najlepših hiš na otoku Key West na Floridi, hkrati pa ima srhljivo zgodbo o začarani lutki Robertu.

Stajling dneva: mešanje potiskov

Ker pač ni naključij, je najbrž že prav, da sta krilo in bluza v popolnoma enakem odtenku, zato je tudi mešanje tako različnih potiskov izvedljivo.

Stajling dneva: dolga čipkasta obleka

Danes pa je nastala pravljična zgodba, ki je ne bi spremenila niti za vejico, obarvana v pudraste odtenke in s tisto srečo v očeh, ki jo imaš takrat, ko so stvari na svojem mestu. No, tukaj so bile.

Stajling dneva: etno top in usnjene hlače

Od vseh teh modnih zgodb pa mi je najbolj všeč, da vedno spoznam kakšnega muca ali kužka, ki me spremlja cel dan. Kot ta na fotografiji, super ljubek.

Stajling dneva: dolgo krilo

Boho s pridihom romantike in tako je nastala še ena modna zgodba.

Stajling dneva: kosmata jakna in hlače s karo

Malo sem se poigrala z različnimi potiski, saj me zelo navdušuje možnost, da lahko skupaj spravim pike, rože, karo vzorec, črte, barve in celota še vedno deluje suvereno.

Stajling dneva: karo plašček

Karo plašček je bil tako prava avantura, vendar vsebuje tudi temno modro in bež, zato sem ga lahko zelo enostavno kombinirala.

Stajling dneva: kavbojke in kimono

Tokrat ga predlagam v kombinaciji z jeansom, deluje super sproščeno in lahkotno, za piko na i pa v današnji modni zgodbi poskrbi nakit.

Stajling dneva: plisirano hlačno krilo

Tokrat vam predstavljam plisirano hlačno krilo, tako udobno, lahkotno in ljubko, da bi ga nosila ves čas. Najbrž imate tudi ve kakšen kos z elastiko v pasu, ki vam omogoča, da samo smuknete vanj in ste že nared.

Stajling dneva: skinny kavbojke in boho bluza

Drage moje, danes vam predstavljam eno izmed svojih najljubših kombinacij in morda vas bo presenetilo, vendar sem za zelo preproste stvari.