Oznaka: osebni stil

Lucyland: Grehi in zmage

Odkrito priznam, da je včasih res težko govoriti o dobrem in slabem stilu, o tem, kaj je super in lepo in kaj ni za nikamor.

0 Delitev

Osnove dobrega stila

Osebni stil je nekaj, kar nas v vsakdanjem življenju močno definira in včasih se zgodi, da ga preprosto ne znamo izraziti v celoti.

0 Delitev

Kako definirati in izboljšati osebni stil

Osebni stil je nekaj, kar je pravzaprav precej težko definirati, a vendar lahko prepoznamo nekatere osnovne smernice, ki vodijo naš okus. Kako jih torej določiti in tudi izboljšati pa zato preverimo v tokratnem videu.

0 Delitev

14 stajling skrivnosti, ki jih mora poznati vsaka ženska

Ob poplavi modnih novosti je včasih težko ločiti med trenutnimi trendi, ki so nam všeč ter osebnim stilom, ki se nam pravzaprav najbolje poda. Tokrat je zato tu kar 14 stajling skrivnosti, ki bi jih morala poznati vsaka izmed nas.

0 Delitev

Kako izbrati svoj prepoznavni stil

Pomembno je, da dodobra spoznamo svoj osebni stil ter da iz njega znamo zatem tudi izluščiti svoj prepoznavni, “signature” look. Tu je nekaj idej in nasvetov, kako to doseči.

0 Delitev

5 modnih zapovedi po katerih se lahko ravnamo

Modni trendi se iz sezone v sezono spreminjajo, kar pa seveda ne pomeni, da se mora ob tem spreminjati tudi naš osebni stil. Za pomoč pri slednjem se lahko večkrat zatečemo tudi h naslednjim modnim zapovedim.

0 Delitev

Osebni stil igralke Amande Seyfried

Njen zasebni look je nedvomno precej bolj drugačen od tistega, kot smo ga vajeni, ko se znajde v soju fotografskih bliskavic. Je namreč precej bolj preprosta in kot mnoge druge zvezdnice tudi ona ponavadi v prostem času stavi predvsem na udobje.

0 Delitev