Oznaka: pletena torba

Trije obvezni elementi vsake poletne sezone

Trendi znova prisegajo na veliko nežnega, nevtralnega in predvsem veliko naravnega, kar pomeni, da na plano z lahkoto potegnemo ogromno tistih večnih kosov, ki jih nosimo prav vsako poletje.

Lepe s poletno košaro

Pleteni dodatki, torbe in predvsem košare so tisti del naše poletne podobe, ki je že zdavnaj presegel trenutke v naravi, na plaži oziroma tržnici ter svoje mesto našel poleg nekaterih najbolj ženstvenih kosov.

Spet zelo modne pletene torbe

Lahko bi rekle, da je pletena torba kar obvezna oprema našega “plažnega” looka, pa vendar zadnjih nekaj let ta vrsta modnih dodatkov sega veliko dlje kot le do morja oziroma bazena.

Stajling dneva: bombažna poletna obleka

Povrh vsega ima obleka zelo preprost kroj in tudi zmerno dolžino, ki ne povzroča zadreg; resnično nisem našla ene šibke točke, še pentlji na ramenih sta mi noro všeč!

Velike poletne torbe za vsak dan

Poletje je čas, ko vsa naša garderoba v trenutku postane čisto lahko in kar se da kratka, vendar to ne velja prav za vse kose.

Stilski napotki in must have kosi za junij

Junij torej, naj bo poln lesketajočega morja, novih kopalk, potiskov s palmami, roza šminke in tiste dišave, ki poskrbi, da se vsak mimoidoči zaljubi v vas. Dobrodošel junij!