Tag: puder

Najboljši cenovno ugodni pudri

Puder mora biti dobra investicija in same vemo, kako so lahko pravzaprav dragi.

Kako do lepe kože brez pudra

Marsikatera ne ve, da je primer pripomoček, ki ga res moramo imeti.

Najboljši pudri preteklega leta

Z novim letom pridejo tudi novi make-up izdelki, v tokratnem videu pa pokukajmo v leto, ki je za nami ter preverimo, kateri pudri so nas najbolj navdušili.

Glamurozne tudi brez pudra

Puder je zagotovo ena od najobveznejših sestavin našega make-up look-a, a vendar lahko tudi brez njega na obrazu pričaramo naravnost glamurozen izgled. Poglejmo kako.

5 odličnih pudrov za mat izgled

Kot že večkrat rečeno je podlaga, ki jo nanesemo na naš obraz, najpoglavitnejši del ličenja, saj je od nje odvisen uspeh našega zaključnega izgleda.

Nove tehnike ličenja za perfektno polt

V poplavi novih ličil nas ne preseneča dejstvo, da se z njimi pojavljajo tudi nove tehnike ličenja, za še lepši, popolnejši makeup look. Tokrat pobližje spoznajmo tiste s prosojnim pudrom.

Moji najljubši pudrasti čevlji

Kar je pudrasto in kožno, mi je všeč, zato tega ni nikoli dovolj: visoke, srednje in nizke pete, špičasti salonarji, balerinke, športni copati in poletni natikači … Vse je obvezno.

Kako pravilno prekrivati nepravilnosti na obrazu

Pri popolnem ličenju ogromen pomen ponavadi dajem ravno podlagi, za katero pa ni dovolj zgolj pravi puder, temveč tudi pravilna uporaba korektorja. Poglejmo torej nekaj dobrih nasvetov za prekrivanje pik na obrazu.

Kakšne so ocene novega Marc Jacobs pudra

Nove makeup podlage, ki obljubljajo neverjetne rezulate, ta hip kar dežujejo, med njimi pa je veliko pozornosti pritegnil tudi novi puder Marca Jacobsa, poimenovan Shameless.

Kakšne so prednosti novega Armanijevega pudra Face Fabric

Armanijevi pudri spadajo v sam vrh kakovosti in zato ostajajo med najpopularnejšimi na svetu. Tokrat je tu nova formula, poimenovana Face Fabric, zato preverimo, kakšne so njene prednosti in kaj pravzaprav novi puder ponuja.

Novi NARS-ov puder za popoln izgled vsak dan

Pravi puder je za ženski vsakdan velikega pomena, zato nič čudnega, da številne kozmetične hiše kar tekmujejo med seboj, katera bo predstavila boljšo formulo in več odtenkov. Tokrat je tu novi puder znamke NARS, ki obljublja brezhiben look dan za dnem.

Puder, ki je navdušil mnoge

Eden najpomembnejših elementov pri ličenju je nedvomno tudi puder, zato tokrat preverimo, kateri je pred nedavnim navdušil mnoge ljubiteljice makeupa, med drugim tudi priljubljeno Camilo Coelho.

Vsakdanji makeup brez pudra

Eden poglavitnih makeup proizvodov je zagotovo puder, a tudi brez njega se v resnici lahko ustvari čudovit, vsakdanji look. Poglejmo kako.

Novi YSL puder, ki je navdušil mnoge

Lepotna hiša Yves Saint Laurent je pred kratkim predstavila puder z novo formulo, poimenovan All Hours Foundation, ki obljublja neverjetno obstojnost skozi vseh 24 ur.

Štiri lepotni izdelki za na dopust

Vedno pridejo prav mini pilingi ali mini maske za obraz, podobno velja za lake za nohte in mini lake za lase. Med must have izdelki pa so naslednji.

Kako do popolnega izgleda brez pudra

Poletje je čas lahkotnosti, kar velja tako za naša oblačila in obutev, kot nenazadnje tudi za naš makeup. Puder lahko v najbolj vročih dneh pustimo v omarici, kako vseeno doseči popoln izgled, pa preverimo v tokratnem videu.

Kako se znebiti vidnih por

Večkrat so pore na našem obrazu zelo vidne, predvsem pa so opazne takrat, ko ličila ne nanašamo pravilno. Tokrat zato poglejmo, kako se jih znebiti oziroma kako pore le v nekaj korakih odlično prekriti.