Oznaka: rdeča barva

#NatašinIzbor: Rdeča jesen

Jesen nas je z visokimi temperaturami prijetno presenetila in nam dovolila, da smo v lahkotnih oblačilih dočakale november. Moram priznati, da se bom od njih vseeno težko poslovila.

0 Delitev

Kavbojski gležnjarji pod 100 €

Must have mrzle sezone so kavbojski gležnjarji, ki dodajo western detajl katerikoli opravi. Izbira je zares velika, tukaj pa je izbor različnih gležnjarjev od 45 pa do 100 €. 

0 Delitev

Drzne v rdeči barvi

Jesen in zima prinašata kar nekaj možnosti, kako vključiti rdečo, in prvi videz je za vse, ki ste izjemno drzne ter si upate malce tvegati. Enobarven rdeč videz je zahteven, a ravno to ga dela tako zelo privlačnega.

0 Delitev

Opazne manikire za različne okuse

Videze nohtov, ki smo ji lahko videli na rokah manekenk vseh večjih oblikovalcev, lahko uporabimo tudi za vsak dan in tukaj so trendi, s katerimi boste brez dvoma opažene.

0 Delitev

Modne puhovke pod 40 €

Eden izmed kosov, ki je ravno to hladno sezono postal ponovno trendi, je puhovka. Ta je tudi zelo pogosta na trenutnih znižanjih.

0 Delitev

Dva videza za zelo nizke temperature

Kljub mrazu ste lahko še vedno lepo ter modno oblečene. Tukaj sta dva videza, ki ju lahko vključite v vsak dan.

0 Delitev

Rdeče pletenine so preplavile mrzle ulice

Barve so to hladno sezono postale verjetno eden najpoglavitnejših elementov poulične mode in nižje kot so zunanje temperature, močnejši so njihovi odtenki. Poleg bazičnih črne in bele, sive in nude ter rjave in bež, so v ospredju predvsem bogati toni zelene, vijolične, modre, pink in oranžne, posebno mesto pa si ta hip zasluži tudi rdeča.

0 Delitev

Kako nositi zimsko rdečo

Rdeča vedno deluje v svoji popolnosti in zapletenosti, letošnja zima pa jo obožuje.

0 Delitev

Jakne te jeseni in zime

Tukaj je šest modelov, ki jih že lahko vključite v svojo garderobo in vas bodo greli v hladnejših dneh.

0 Delitev

Poletna zapeljivost v odtenkih rdeče

Hit vročih dni je vsekakor rumena barva, ki ji tesno sledita še pink in zelena, zanemariti pa ne gre niti rdeče. Prav slednja vsako novo sezono prispeva vsaj kanček tistih odtenkov, ki vsako od nas spremenijo v pravo zapeljivko, ki rada združuje klasiko s trenutnimi trendi.

0 Delitev