Oznaka: salonarji

Dve vrsti petk, ki jih bomo to pomlad nosile še in še

Naj kar takoj pojasnim, da je tokrat govora predvsem o midi ali celo mini petkah, zato bo hoja v njih precej enostavnejša in bodo torej dobra naložba tudi za tiste dame, ki se sicer v petkah morda ne znajdete najbolje.

0 Delitev

Črna je vedno prava izbira

Zimska sezona se bo postopoma pričela poslavljati in kaj kmalu bo pomlad zacvetela v vsej svoji lepoti. Modni trendi bodo ponovno predstavili nekaj izjemnih kosov, ki jim ne bo ušla nobena izmed nas, zopet pa bodo v ospredju tudi barve, predvsem tiste intenzivne in tiste povsem blede, pastelne.

0 Delitev

Trije popularni kosi nekoliko drugače

Trendi letošnje jeseni vsebujejo veliko zanimivih detajlov, minimalizma in hkrati razkošja, drzne linije in vpadljive barvne odtenke. Gre za razgibano hladno sezono, ki se kaže vse prej kot dolgočasna, zahvala pa gre seveda tudi modnim smernicam.

0 Delitev

Stilski napotki in must have kosi za oktober

Oktober torej, ki tako močno diši po jeseni, sprehodih po parku in novi modi, sestavljeni iz pletenin, kavbojk z visokimi petami in nakita, ki ga ni nikoli dovolj.

0 Delitev

Model petk, ki postaja vse bolj zaželen

Velik pomen med obutvijo bodo to jesen imele močne barve, a tudi oblike, med katerimi prihaja kar nekaj osveženih in na prvi pogled zanimivih. Med slednje zagotovo sodijo tudi salonarji, ki pa nikakor niso klasičnih oblik, temveč bolj zaprtih in posledično tudi nekoliko zahtevnejših.

0 Delitev

Svilene pete za vrhunec elegance

Da bo letošnja jesen zares bogata na področju modnih smernic, ni več nobena skrivnost, saj bodo za to poskrbeli prav vsi možni elementi, od kombinacij materialov, barv, printov do dekorativnih elementov. Sandali, salonarji, gležnjarji in celo škornji so tokrat pogosto oviti v svilo oziroma nudijo satenast lesk, ki se v družbi drznih barv prelevi v pravi bum našega videza.

0 Delitev

Tri večne kombinacije, ki ne bodo nikoli iz mode

Utrinke pomladi že lahko občutimo v zraku, z njimi pa je vse bolj jasna tudi moda, ki bo pospremila novo, toplejšo sezono. Smernice tokrat razkrivajo razgibanost in drznost, hkrati pa ne manjka niti romantike in retro pridiha. A kljub številnim novim, ali pa vsaj osveženim trendom z nami še vedno ostajajo določene kombinacije, ki verjetno ne bodo prav nikoli iz mode.

0 Delitev

Pet kosov, ki si jih pripravite za začetek pomladi

Seveda debelih, toplejših kosov, kot so jakne, plašči, pletenine in podobno, pač še ne gre dokončno pospraviti, saj hladni dnevi in hladnejše noči še niso “rekli zadnje besede”, a kljub temu je v zraku že čutiti, da pomlad v resnici kuka izza vogala. Vsak čas bodo sončni žarki postali močnejši, lahkoten vetrc prijetnejši ter dnevi precej daljši, hkrati pa se moramo pripraviti na muhasto vreme, kar preprosto pomeni veliko sonca in veliko dežja, v enem samem tednu, a še prej v enem samem dnevu.

0 Delitev