Oznaka: shopping

Spletne trgovine z visoko kakovostno garderobo

Tokrat pokukajmo v svet shoppinga in sicer preverimo nekaj tistih spletnih trgovin, ki zagotavljajo kar najbolj kakovostno garderobo, saj bo namreč prav ta trajala veliko dlje kot preostala, nizkocenovna različica.

0 Delitev

Bon Voyage: prestolnice za najboljši šoping

Marsikdaj me ženske sprašujejo, kje sem kupila obleko, čevlje, torbico, jaz pa ugotavljam, da so najbolj originalni in uspešni nakupi tisti, ki se zgodijo v drugih državah, deloma zato, ker so tudi spominek na lepe trenutke, čudovit dopust in na ljudi, ki smo jih spoznali.

0 Delitev

Jesenski trendi v Europarku

Jesen je tukaj in to je tudi čas, ko zna moda pokazati svojo najbolj ženstveno plat, kar smo opazili na modni reviji, ki jo že tradicionalno prireja Europark v Mariboru. Široka ponudba moških, ženskih in otroških oblek ter modni dodatki so navdušili občinstvo, mi pa smo lahko podrobno pogledali vse, kar bo v naslednjih mesecih še kako aktualno.

0 Delitev

Najnovejše poletne kolekcije v Cityparku

Torbica, čevlji, klobuk, pas ali nakit znajo lepo dodati piko na i in tako poskrbeti, da outfit zaživi in postane v hipu opazen. Citypark vam te dni ponuja najnovejše poletne kolekcije in veliko dodatkov, da bo vaš stil popoln in razigran.

0 Delitev

Kako prihraniti za nakup luksuznih kosov

Tudi modne blogerke, za katere bi morda mislili, da si luksuzne kose z lahkoto privoščijo, dražje nakupe pogosto načrtujejo, zato tokrat poglejmo nekaj nasvetov iz prve roke.

0 Delitev

Najboljši nakupi v letu 2016

Modna Youtube zvezda in fashion blogerka Lydia Elise Millen v začetku leta 2017 predstavlja pregled svojih najboljših modnih nakupov iz leta 2016.

0 Delitev