Tag: shopping

Kartica za najbolj varne nakupe

Kupovanje preko spleta je čudovita stvar tudi zato, ker imamo na voljo cel svet.

Narobe božična zgodba

Tokrat s prstom kažem izključno nase.

Preden potegnete kartico

V mojo garderobo je treba vrniti več ljubezni in skrbi.

Pametni shopping triki

Bliža se čas zimskih praznikov in z njimi tudi prava norija shoppinga. Kako nakupovati kar se da premišljeno zato preverimo v tokratnem video izboru.

Kaj morate vedeti, ko kupujete kavbojke

Določeni kosi ne bodo nikoli iz mode in mednje nedvomno spadajo tudi kavbojke. Pa vendar je tudi pri kupovanju tako klasičnega oblačila dobro vedeti naslednje.

Spletne trgovine z visoko kakovostno garderobo

Tokrat pokukajmo v svet shoppinga in sicer preverimo nekaj tistih spletnih trgovin, ki zagotavljajo kar najbolj kakovostno garderobo, saj bo namreč prav ta trajala veliko dlje kot preostala, nizkocenovna različica.

Na koncu gre za vaš denar

Pojdite na blagajno in bodite srečne. In vedite, da naslednja stranka za vami bom prav jaz.    

Bon Voyage: prestolnice za najboljši šoping

Marsikdaj me ženske sprašujejo, kje sem kupila obleko, čevlje, torbico, jaz pa ugotavljam, da so najbolj originalni in uspešni nakupi tisti, ki se zgodijo v drugih državah, deloma zato, ker so tudi spominek na lepe trenutke, čudovit dopust in na ljudi, ki smo jih spoznali.

Jesenski trendi v Europarku

Jesen je tukaj in to je tudi čas, ko zna moda pokazati svojo najbolj ženstveno plat, kar smo opazili na modni reviji, ki jo že tradicionalno prireja Europark v Mariboru. Široka ponudba moških, ženskih in otroških oblek ter modni dodatki so navdušili občinstvo, mi pa smo lahko podrobno pogledali vse, kar bo v naslednjih mesecih še kako aktualno.

Bogata ponudba modnih dodatkov v Cityparku

Vsako obleko dopolnjujejo čevlji, sandali, pasovi in torbice; včasih imajo dodatki celo pomembnejšo vlogo kakor sama obleka, saj jo poudarijo, polepšajo in dopolnijo.

Najnovejše poletne kolekcije v Cityparku

Torbica, čevlji, klobuk, pas ali nakit znajo lepo dodati piko na i in tako poskrbeti, da outfit zaživi in postane v hipu opazen. Citypark vam te dni ponuja najnovejše poletne kolekcije in veliko dodatkov, da bo vaš stil popoln in razigran.

Kako prihraniti za nakup luksuznih kosov

Tudi modne blogerke, za katere bi morda mislili, da si luksuzne kose z lahkoto privoščijo, dražje nakupe pogosto načrtujejo, zato tokrat poglejmo nekaj nasvetov iz prve roke.

Najboljši nakupi v letu 2016

Modna Youtube zvezda in fashion blogerka Lydia Elise Millen v začetku leta 2017 predstavlja pregled svojih najboljših modnih nakupov iz leta 2016.