Oznaka: slip obleka

Večna eleganca v slip obleki

Slip obleka je eden izmed tistih kosov, ki bi ga morale imeti vse svojih omarah.

0 Delitev

Slip obleka v družbi T majice še vedno zelo in

Gre za kul, zelo mladosten look, ki pa ga nosijo tudi zrele ženske, nekatere celo za poslovne priložnosti. V kolikor zraven dodamo superge, gre za povsem casual stil, že ob nižjih petah pa ta postane izredno elegantna izbira.

0 Delitev

8 različnih stajlingov s slip obleko

Slip obleka še vedno ostaja velik hit sezone, zato tokrat preverimo kar 8 različnih stajling idej, ki vključujejo nekatere preostale trende poletja.

0 Delitev

Štiri poletne večerne izbire

Pri izbiri poletnega večernega looka se lahko zares dobro poigramo, saj nam toplejše temperature dovoljujejo veliko več kot v drugih letnih časih.

0 Delitev

Trije modni trendi, ki se iz lanske pomladi prenašajo v letošnjo

Tudi letošnja pomlad bo predstavila številne modne smernice, ki smo jih za svoje z veseljem sprejele že prejšnjo toplo sezono. Ponavadi gre za zelo podobne kose, ki pa v nadaljevanju postanejo bolj dodelani, morda zaidejo v zelo določeno smer ali pa jih zgolj kanček osvežijo ter obdajo z drugačnimi barvami, materiali, dekorativnimi elementi, oziroma kombinacije z njimi postanejo nekoliko drugačne.

0 Delitev

Pet videzov, ki jih morate preizkusiti v novem letu

Novo leto 2017 je tu. In verjetno ste že napisale svojo listo želja, pozitivnih sprememb in navad, ki vas bodo spremljale v tem letu. Med njimi je lahko tudi ta, da boste bolj drzno eksperimentirale s svojim izgledom, trendi in modo nasploh.

0 Delitev