Oznaka: street style

Kaj se nosi na ulicah New Yorka ta hip

Street style oziroma poulična moda iz sezone v sezono nudi več modne inspiracije, iz katere lahko pogosto črpamo navdih tudi za lastne stajling zgodbe.

0 Delitev

Kult skandinavskega stila

Kljub temu, da industrija že nekaj časa hrepeni po skandinavskem slogu, je trajalo nekaj časa, da so ljudje posvetili nekaj pozornosti tednu mode v Kopenhagnu.

0 Delitev

Blazerji na milanskem tednu mode

Barviti, daljši, nekoliko manj oprijeti blazerji rešujejo vse situacije in tudi IT dekleta jih obožujejo, kar nas seveda ne čudi.

0 Delitev

Pozdravljene, pikice

Ko na ulicah zagledam prve razigrane potiske v družbi živahnih barv, se zavem, da je čas za preklop na spomladansko garderobo.

0 Delitev

Poulična moda v Milanu: barve in odbitost

Pri 16 letih smo bili mi še vedno na kolesu in telefon je bil stacionarni, če pa nisi dobro slišal, si zavrtel ničlo in upal, da bo bolje. 

0 Delitev

Navdihujoča poulična moda v New Yorku

Med newyorškim tednom mode je bil vsak posnetek nemudoma objavljen na Instagramu, pogosto s hashtagom #nyfw, in moda še nikoli ni bila tako prisotna na družbenih omrežjih.

0 Delitev

Opazujte poulično modo, ker se na ulici zgodi vse

Ulični stil na ulicah ni nič pomembnejši, če je tisti pravi. Na internetu je to poslovna priložnost za podjetja, ker si dvigajo prepoznavnost in priljubljenost z všečki in komentarji. In kdo so manekeni? Običajni fantje in dekleta.

0 Delitev

Kako nositi midi krilo za vse priložnosti

Mnogo žensk še vedno misli, da je midi krilo kos, ki postara. Ali ga je pač težko nositi zaradi dolžine, ki ni niti dolga niti kratka. Napaka!

0 Delitev

Vroče ta hip: blazer s karo vzorcem

Lahko je v zemeljskih tonih, torej predvsem rjav, morda tudi rdeč, zelen ali temno moder in ga je v tem primeru zelo dobro nositi z jeansom … Podobno kot usnjena ali jakna je blazer na karo zelo prilagodljiv in prav zato navdušuje.

0 Delitev

Inspiracija dneva

Pete in kavbojke z resicami, široke in scefrane, so mi najbolj ostale v spominu. V iskanju brezhibnega outfita vam želim lep dan in maham s čudovite obale.

0 Delitev