Tag: telovadba

Telovadba doma za vse generacije

Mnogi smo do danes že dodobra osvojili telovadbo doma, tokrat pa preverimo 20 minut vaj, ki si jih lahko privoščimo vse generacije.

Domača telovadba brez pripomočkov

Ta hip nam ne preostane drugega, kot da telo ohranjamo fit z izleti v naravo in telovadbo doma. In če ni pripomočkov?

Telovadba doma: vaje za noge

Zadrževanje v domačem okolju še ne pomeni, da se moramo odreči tudi telovadbi, nikakor ne.

Kako izgleda baletna telovadba

Telovadba je dandanes postala veliko več, kot le razgibavanje telesa, postala je pravi stil življenja.

Kako telovaditi kot supermodel Karlie Kloss

V kolikor se je med vašimi novoletnimi zaobljubami znašla tudi tista o redni telovadbi, potem je današnji video morda kot naročen za vas.

Največje napake pri hujšanju

V tem videu zato preverimo nekaj največjih napak, ki jih morda počnemo pri tem.

Lucyland: Kaj če bi v 2019 poskusila takole?

Dobrodošli v 2019! Ob začetku novega leta me vedno obdajajo najbolj zagnane zamisli in plani, za katere si vedno znova obljubim, da jih bom vsaj poskusila izpolniti …

Kako bolje poskrbeti zase v letu, ki je pred nami

Skrb za lastno dobrobit je ključnega pomena pri vseh nadaljnih življenjskih korakih, zato je prav začetek novega leta kot naročen, da v svoj vsakdan vpeljemo več trenutkov, ko se posvečamo zgolj sebi.

Triki, s katerimi bo naš trebuh deloval ravnejši

Redna telovadba je seveda bistvenega pomena za raven trebuh, a vendar lahko za izgled le-tega veliko pripomorejo tudi preostale navade, od zdrave prehrane pa vse do lepotnega rituala.

Vaje za utrjeno, čvrsto telo

Poletje je čas, ko je naše telo pod drobnogledom, saj se na plaži, v kopalkah, pa tudi zgolj v krajših kosih vidi vsak odvečni kilogram. Bolj kot teža pa je pomembno to, da je naše telo utrjeno in čvrsto.

Prikupna pričeska, primerna tudi za telovadbo

Izredno priljubljena dvojna kita ostaja ena najpopularnejših pričesk, sploh v času telovadbe, zato tokrat poglejmo povsem poenostavljeno različico le te, ki si jo lahko omisli prav vsaka ženska.

Ples ob drogu: vse bolj priljubljen šport

Drog deluje zdravilno in odpravlja težave, ki jih včasih v več letih psihoanalize ne uspemo premagati, in sicer da te ljudje sprejmejo takšnega, kakršen si.

Kate Hudson v neverjetni top formi

Kate je neuradna ambasadorka pilatesa, ki ga redno trenira in navdušeno poudarja, da samo s pilatesom lahko obvladuje svoje telo.

Vaje za zadnjico in noge, ki jih lahko opravimo kar doma

Da ostanemo fit ni nujno, da obiskujemo fitnes ali vodene vadbe, temveč lahko za svoje telo ogromno storimo že doma. Tu je nekaj preprostih vaj za lepšo zadnjico in noge, za katere potrebujemo zgolj kanček prostora v svojem domu in elastiko kot pripomoček.

Telovadba za zdrav začetek leta

Med novoletnimi zaobljubami se najpogosteje znajdejo prav tiste o zdravem življenju, zato tokrat poglejmo nekaj odličnih nasvetov za telovadbo tudi za vse tiste, ki imate morda na voljo manj časa.

Športna kolekcija znamke Desigual za pomlad 2018

Znamka Desigual je ponovno izbrala zanimiv način za predstavitev nove, tokrat športne kolekcije, namenjene letošnji topli sezoni. Gre za nasvete, kako na lahek in enostaven način, z malo vaje odpreti naše čakre.

H&M Conscious predstavlja oblačila za telovadbo v 2018

Da bi bili modno oblečeni tudi med telovadbo večkrat poskrbijo številne znamke, med katere nedvomno spada tudi nizkocenovni H&M. Tokrat poglejmo njihovo športno linijo H&M Conscious za 2018.

10 vaj za čvrsto zadnjico

Že res, da je obdobje kopalk in razkazovanja gole kože mimo, a to še ne pomeni, da gre opustiti telovadbo in zdravo prehrano. Da v izbranem outfitu izgledamo kar se da zapeljivo, mora med drugim tudi naša zadnjica ostati čvrsta in lepo oblikovana, zato tokrat preverimo deset odličnih vaj za doseganje slednjega.