Oznaka: usnjene hlače

Lanski kos, ki ostaja moden tudi letos

Pravzaprav je takšnih kosov več, vse od kostimov pa do kril iz tila, a ravno usnjene hlače so tisti element naše garderobe, ki ostaja nepogrešljiv vsako hladno sezono.

0 Delitev

5 osnovnih kosov te prehodne sezone

Na trenutke se morda že nekoliko ponavljamo, vem, pa vendar je prav ta hip modna scena tako zanimiva in polna novih ali vsaj osveženih idej, da gre določene med njimi preprosto večkrat ponoviti.

0 Delitev

Nosile smo jih lani in nosile jih bomo tudi letos

V kolikor bi želela na kratko povzeti občutek letošnje hladne sezone, potem bi zagotovo rekla, da je pred nami nekoliko temačnejša, drznejša, pa vendar tudi zapeljivejša jesen.

0 Delitev

Na vrsto spet prihajajo usnjeni kosi

Iz sezone v sezono je bolj jasno, da si modnih smernic ne znamo več predstavljati brez usnjenih kosov. In s tem ne ciljam zgolj na modne dodatke, kot so torbice ali obutev, temveč na oblačila, ki vsako jesen in zimo v naši garderobi pričarajo nekatere najbolj zanimive outfite.

0 Delitev

Usnjene in vinyl hlače ostajajo v trendu

Kljub dejstvu, da nas je letošnja hladna sezona prijetno presenetila z lepo, večkrat zelo sončno jesenjo, pa so vseeno ta hip že aktualni predvsem topli, zimsko obarvani kosi. Med take ponovno sodijo tudi usnjene hlače, ki nudijo tako modnost kot udobje tudi v precej hladnejših dneh.

0 Delitev

Usnjene hlače: morate jih imeti!

Usnjene hlače so v tem trenutku prava rešitev, ker so povsem zimske temperature že malo popustile in jih boste z veseljem nosile. Tudi za sprehod po mestu ali kaj bolj zahtevnega.

0 Delitev

Inspiracija dneva

Všeč mi je za vse priložnosti, predvsem pa za vsak dan, v kombinaciji s povsem navadno T majico ali super romantično bluzo.

0 Delitev