Oznaka: uspeh

Ko je ego naš največji sovražnik

Naš ego je lahko prav toliko zaslužen za naše uspehe, kot tudi za našo nesrečo. Kje vse nas ovira in kako se mu pravzaprav izogniti zato preverimo v tokratnem videu.

0 Delitev

Pripravljene na uspeh?

Vedno imejte v mislih, da če ste v določeni situaciji, jo lahko tudi premostite, o tem ni dvoma, drugače vam ne bi bila položena v zibelko. Morda vam ni všeč, a vas ne bo pokopala, tega ne pozabite.

0 Delitev

Kako v službi postati uspešnejši

Služba za mnoge pomeni vsakodnevni stres in slabo voljo, zato tokrat poglejmo nekaj odličnih nasvetov, ki bodo pomagali pri uspešnosti in dobrem počutju tudi na delovnem mestu.

0 Delitev

Instagram: V iskanju resničnega življenja

Spoštujem in cenim trud, ki je bil vložen v ‘izdelavo’ popolne fotografije. Manj sem navdušena nad velikokrat nedolžno ‘lažjo’, ki objavljeno fotografijo pospremi v popolno življenje na Instagramu.

0 Delitev

12 navad uspešnih kreativnih ljudi

Kreativni ljudje svojega uspeha ne pripisujejo zgolj talentu in navdihu, temveč tudi disciplini. Tu je 12 navad, katere ponavadi poskrbijo za njihov uspeh.

0 Delitev

Pet nasvetov, da se zaljubimo vase

Drage moje, saj veste, da niste same, kajne? Postavite se pred ogledalo in se le poglejte, ker vem, da ste čudovite in vem, da je za vami veliko dobrega, ogromno uspehov in veliko dobrih ljudi.

0 Delitev

Jutranje navade uspešne ženske

Za uspeh se je treba potruditi, kar pa še posebej velja prav za ženske. Kakšne so naše jutranje navade lahko močno vpliva tudi na naš poslovni uspeh, zato tokrat poglejmo nekaj zelo dobrih nasvetov.

0 Delitev