Oznaka: Valentino

Ko Valentino za rdečo preprogo obleče Naomi Campbell

Letošnja rdeča preproga na Met Gala je bila polna odštekanih idej, pa vendar je med najelegantnejše zopet sodila čudovita Naomi Campbell, seveda zahvaljujoč predvsem modni hiši Valentino ter njihovemu kreativnemu direktorju Pierpaolu Piccioliu.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Pretekli torek  se je sicer vedno neutrudna modna ura za trenutek ustavila ob vesti o smrti Karla Lagerfelda, a kaj hitro se je morala pognati naprej, saj prav ta hip potekajo najpomembnejše revije ženske mode.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Za nami je izredno glamurozen modni teden, ki niti najbolj zahtevnih fashionistk ni pustil ravnodušnih, saj so mnoge kreacije na tokratni pariški Haute Couture reviji osupnile prav vse.

0 Delitev

Nove Valentino torbice za drzne ženske

Modna hiša Valentino je nedvomno ena izmed tistih, ki dobro ve, kako ustreči drzni, samozavestni ženski, ki hkrati stavi na zapeljivost in eleganco. Tokrat so tu njihove letošnje pre-fall torbice, poimenovane CandyStud.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Vroč teden, ki je za nami, je ponovno prinesel kopico zanimivih novosti, ki se tudi tokrat dotikajo tako modne kot lepotne scene. Zgodili so se zanimivi premiki ali bolje rečeno prevzemi, odkrivanje jesenskih reklamnih kampanj pa je še vedno v polnem zagonu.

0 Delitev

Najlepše črne balerinke ta hip

Za hiter in udoben korak so balerinke idealna rešitev, edina šibka točka je, da moškim niso preveč všeč. Ampak kdo ve, morda si s temi modeli še premislijo!

0 Delitev

Visoka moda iz Pariza: sanjska, odbita in vedno čarobna

Na brvi smo občudovali nekaj najbolj odbitega, prefinjenega in norega, saj dejansko moraš biti zelo poseben, da ustvarjaš takšne kreacije. Marsikdaj nedosegljive. Ampak saj veste, sanjati je še vedno dovoljeno.

0 Delitev

Baletna mrzlica

Če ste ljubiteljice nežne estetike, vas bo ta sezona navdušila z bogato izbiro kosov, v katerih boste delovale sofisticirano in nežno kot prave balerine.

0 Delitev

Tri lastnosti idealne jesenske torbice

Če razmišljate o nakupu nove modne torbice, vam bodo naslednji namigi v veliko pomoč. Predstavljam vam tri trendi lastnosti, ki jih vsebuje idealna torbica.

0 Delitev

Novi val jesenskih superg

Ob prvih deževnih dnevih, ko je treba pozabiti na odprte sandale, so športni copati najboljša izbira. Osebno se jih zelo veselim.

0 Delitev

Zaljubljene v nove Valentino balerinke

Modna hiša Valentino je v svoji baletno obarvani jesenski kolekciji predstavila nove, s kovicami, paščki in bleščicami krašene balerinke, ki so v hipu postale velik hit in zato tudi must have letošnjega prehodnega obdobja.

0 Delitev

Jesenske kampanje 2016: Chanel, Valentino in Fendi

Vsekakor nam je v teh dneh povsem odveč razmišljati o jeseni, a zoprna resnica je, da se nam ta nezadržno približuje, česar se seveda zavedajo tudi številne modne znamke. Slednje so namreč mesec julij kar preplavile s predstavitvami svojih reklamnih kampanj, namenjenih jeseni in zimi 2016/17. Tudi tokrat je moč opaziti zanimive ideje ter še boljše kolekcije, ki jih, kakopak, tudi tokrat nosijo nekatera najbolj in imena fashion industrije.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Pretekli teden je nedvomno minil v velikem modnem slogu, saj se je v Parizu namreč odvijal haute couture fashion week oziroma teden visoke mode. Ta je bil vsekakor glavna tema skozi vse dni v tednu, a poleg vseh luksuznih revij so se med novičke uspele prebiti še nekatere bolj ustaljene. Poglejmo torej, kaj je novega.

0 Delitev

Najlepša visoka moda v Parizu

Te dni se celotna modna scena v največji meri posveča prav pariškemu tednu visoke mode, ki ponovno navdušuje s čudovitimi, izredno prestižnimi haute couture kolekcijami jeseni in zime 2016/2017. V resnici se je meja med slednjimi in rednimi kolekcijami že precej zabrisala, kar dokazujejo tudi tokratne kreacije številnih najbolj prestižnih modnih hiš, a nič zato. V prelepih oblekah s tisočerimi, ročno šivanimi kristali, naborki ali biseri uživamo prav toliko kot vedno do sedaj.

0 Delitev