Oznaka: veliki uhani

Štiri vrste nakita, ki ga potrebujemo prav ta hip

Ne glede na sezono je po navadi ravno nakit tisti, ki zaključi našo celotno podobo, zato je edino prav, da mu posvetimo kanček več časa tudi v poletnem obdobju, saj je prav zdaj ta mali detajl deležen največje pozornosti.

0 Delitev

Statement modni dodatki tople sezone

Temperature v maju nič kaj ne spominja na toplo spomladansko vreme. Ne glede na to lahko popestrimo naše videze s različnimi modnimi dodatki, ki so jih modni strokovnjaki razglasili za must have kose tople sezone.

0 Delitev

#NatašinIzbor moj najljubši nakit

Od minimalističnih kosov, ki jih lahko nosimo vsak dan, do statement nakita, ki naredi veliko razliko – sama si ne predstavljam popolne oprave brez njega. In tukaj so moji najljubši in najpogosteje uporabljeni kosi.

0 Delitev

Spomladanski motivi na velikih uhanih

Dejstvo je, da bo letošnja spomladanska moda predstavila nekaj udarnih in izredno opaznih trendov, ki kar bodejo v oči. Včasih gre zahvala barvam, spet drugič bodo vpadljivi materiali, vzorci in še bolj oblike.

0 Delitev

To poletje ne izpustite naslednjih must have dodatkov

Poletne modne smernice tudi letos razkrivajo nekaj najbolj čutnih detajlov, v katerih se ženska lahko zares počuti kot sodobna princesa. Gre za bolj ali manj opazne podrobnosti, ki jih lahko morda sprva zanemarimo, a v resnici k celotnemu videzu prispevajo ogromno.

0 Delitev