Oznaka: visok pas

Visok pas so dobile tudi kopalke

Prav toliko, kot po retro elementih dišijo poletni stajlingi,  so se slednji trendi oprijeli tudi letošnje kopalne mode.

0 Delitev

Kavbojke z zelo visokim pasom

Pred leti smo na področju hlač in kril doživeli pravi preporod, na mah pa smo stare modele z nizkim pasom zamenjale za tiste udobnejše in vsekakor tudi bolj nosljive.

0 Delitev

Stilski napotki in must have kosi za avgust

Dobrodošel torej, bodi prijazen in bleščeč, kot sonce na morju in vedno s pravo mero razigranosti. In kot vsak mesec so tukaj moji stilski napotki in must have kosi.

0 Delitev

Trendi kopalk za leto 2018

Trendi narekujejo mnogo različnih modelov, barv, stilov in to sezono lahko zares eksperimentirate.

0 Delitev

Visoki pasovi še vedno glavni detajl elegance

Pester nabor novih in posodobljenih trendov omogoča zares raznovrstno poulično modo, a določeni kosi oziroma njihovi elementi z nami ostajajo ne glede na sezono. Med take nedvomno štejemo tudi detajl visokega pasu, ki pogosto velja za vrhunec elegance pri številnih, tako dnevnih kot večernih outfitih.

0 Delitev

Visok pas še bolj popularen to jesen

Tako kot določeni outfiti in barve se to jesen pogosto ponavljajo tudi posamezni detajli in kroji, brez katerih si večkrat niti ne znamo predstavljati nove sezone.

0 Delitev

Trije detajli za poletno piko na i

Prav male podrobnosti so tiste, ki lahko izbrani look pripeljejo do popolnosti, ali pa ga žal povsem uničijo. Tudi to poletje ni prav nič drugačno, kvečjemu so prav tokrat detajli modni must have, ki ga ne gre spregledati.

0 Delitev