Oznaka: Bella Hadid

Popolne barve ličil glede na podton vaše polti

Umetnost popolnega make-up videza je to, da poudari naravno lepoto in atribute na katere ste najbolj ponosne. Veliko vlogo igrajo ravno barve in to, da izberemo tiste prave odtenke, ki najlepše pristajajo našemu tenu kože. Poznamo tri različne podtone polti; hladen, topel ali nevtralen.

0 Delitev

Kako IT dekleta nosijo novo različico črne obleke

Eden izmed kosov, ki je stalnica in se iz leta v leto le nekoliko spreminja ter dobiva novo obliko, je črna obleka. Ta je brezčasen ženski kos, ki bi ga morala imeti vsaka ženska v svoji omari, saj ga lahko nosi za različne priložnosti in na sto in en način.

0 Delitev

Ponovno modne bermuda jeans hlače

Jeans modni kosi ne gredo nikoli iz mode in so eni izmed ključnih elementov urbanega sloga, ki je tako zelo priljubljen za prosti čas. Pri krojih oziroma modelih jeans modnih kosov je nekoliko drugače, ponovno so modne bermuda hlače.

0 Delitev

En črn body, štirje modni videzi

Črn body je must have kos, ki vam bo služil za različne priložnosti in krojev je zelo veliko – odvisno od tega, kaj želite poudariti in kaj morda skriti.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Ta hip so daleč v ospredju predvsem reklamne kampanje za jesen pred nami in čeprav smo v tem trenutku vsi še na dopustu, na morju in plaži, pa modni svet ne počiva niti malo. Pretekli teden je tako ponovno prinesel nekaj izredno zanimivih oglasnih fotografij, večkrat z izredno znanimi modeli v ospredju, tu pa so tudi nova sodelovanja, ki bodo navdušila mnoge:

0 Delitev

Baretke ponovno v modi

Tako so baretke postale must have kos ne glede na letni čas ter temperature in v hipu dodajo vašemu videzu eleganten ter šik pridih. 

0 Delitev