Oznaka: druženje

Inspiracija dneva

Malo poglejte in sporočite, če vam je všeč.

Inspiracija dneva

Imejte čudovit dan in velik objem, kjerkoli ste.

Inspiracija dneva

Vesela sem, da potrebujemo prav malo stvari za srečo.

Delavnica z mano

19. junija ob 15.00 bom v Ljubljani izvedla delavnico za ženske, na temo mode, dobrega počutja in pozitivnega razmišljanja.

Lucyland: Odložimo telefon in raje uživajmo trenutek

Na vsake toliko časa me obda nostalgija po letih, ko so bili mobilni telefoni še naša fantazija, nekaj, kar je bilo morda le plod naše bujne domišljije. A vendar zakaj?

Inspiracija dneva

No, malo poglejte, imam občutek, da vam bo všeč in če je temu tako, potem sem že opazila nasmeške na vaših obrazih.

Inspiracija dneva

Všeč mi je misel, da vse to nekje tudi obstaja. In kdo ve, morda naredimo prav me skupno zabavo in mislim, da bi si imele povedati veliko!

Vzemite si trenutek zase tudi v času praznikov

Sem ter tja si tako le ukradimo uro ali dve povsem zase, za svoje sproščanje, morda s knjigo ali revijo v rokah, ob lesku smrečice, s čajem ali kavico v dlani ter dišečo svečko na mizici za piko na i.

V varnih rokah z Barcaffejem

Barcaffe je najbolj znana in najbolj cenjena blagovna znamka kave v Sloveniji. Ljubitelji dobre kave ji priznavajo vrhunsko kakovost in odličen okus, ki predstavlja nezamenljiv začetek vsakega dne.

Ob kavi se rodi prijateljstvo

Vsak doživlja kavo po svoje, a dejstvo je, da je kava za vse nas ritual.

Inspiracija dneva

To je čas za klepet, da si prste segrejem na skodelici, v naslednjem prizoru pa sem že v svoji dnevni sobi, pod odejo in z zaveso lučk v obliki zvezd, ki me ponovno spominja, da je vredno ostati le v “tukaj in zdaj”, saj ostalo še pride, kajne?

Kava: Obred, ki se dotakne duše

Kava: napitek za dušo in narejen z ljubeznijo, ritual, brez katerega ne moremo in hkrati objem, ki si ga privoščimo že zjutraj.

So prijateljice in prijateljice …

Ugotavljam, da s prijateljicami iz otroštva niti nismo imele ogromno skupnega, so pa nas vseeno vezale zelo tesne, globoke niti, ki zaznamujejo tisto čarobno obdobje, ko se zbudiš ženska in kar naenkrat ugotoviš, da te stripi več ne zanimajo, ker obstaja Cosmopolitan.

Čas je, da se znebite določenih prijateljic

Verjamem, da ima vsaka izmed nas vsaj eno podobno prijateljico v svojem življenju … Vemo, da so naporne in jih iz skrivnostnih razlogov kar naprej podpiramo ter si tako kompliciramo življenje.