Oznaka: ilirija

Nega las

Prav je, da lase negujete doma in hkrati poslušate nasvete frizerja; če pa nimate dovolj časa za redno striženje in profesionalno nego, potem le pazite na korake, ki jih naredite doma, saj so lahko škodljivi.

0 Delitev

Čudoviti kodri za poletno sezono

Najbrž je tako, da vsaka ženska sanja o naravnih kodrih, ker nas naredijo bolj glamurozne in fatalke, prave princese in kot vemo so naši lasje močno povezani s počutjem. Dobra pričeska pomeni več samozavesti, zato moramo na tem področju zelo paziti.

0 Delitev

Novoletne pričeske

Novo leto je skoraj tukaj in to je tudi čas, ko se želimo lepo urediti za kakšno zabavo ali prijetno druženje s prijatelji.

0 Delitev

Nega poškodovanih las

Mraz zelo vpliva na strukturo naših las, zato je zdaj pravi čas, da stopimo v akcijo. O tem smo se pogovarjali s strokovnjakom.

0 Delitev

Jesenske barve las

Preden se odločimo za spremembo barve, premislimo katere možnosti imamo na voljo, sploh če se želimo izogniti barvanju na podlagi amoniaka in raje izberemo barvanje s kano, barvni šampon ali kremo za lase.

0 Delitev

Čarobne poročne pričeske z modnimi dodatki

Pričeske se navdihujejo po princesah, dodatki pa so tisti, ki postavijo piko na i: ne le rože in glavniki s perlami, temveč tudi krone in tiare, saj si vsaka izmed nas želi biti čarobna vsaj enkrat v življenju in morda tudi malo pretiravati z razkošjem.

0 Delitev

Spete pričeske

S pomočjo odlične ekipe Subrine Professional si bomo ta teden ogledali, kako priti do enostavne in lepe spete pričeske, četudi nimamo časa za frizerja.

0 Delitev