Oznaka: ilirija

Komu pristajajo ravni lasje

Če je ženska starejša, denimo nad 60. letom, lahko nosi ravne lase, a naj ne bi bili predolgi.

Kako pravilno negovati dolge lase

Preživela sem še en super dan v Salonu Hairspa v Ljubljani in, drage moje, se že veselim novega obiska!

Moroccanoil darilo tedna

Nega las je pravi obred, ki je tudi zelo prijeten takrat, ko ga osvojimo in razumemo, da je nujno potreben. Za vas je tukaj čudovit komplet Moroccanoil.

Spete pričeske za novo leto

Všeč mi je, da z malo domišljije lahko tudi same naredimo ogromno, sploh s pomočjo lepih špangic.

Lepi lasje vedno in povsod

Razmršena kita je bila prava mojstrovina, ki je navdušila tudi mojo Sofio.

Nega las je ključnega pomena

Pravi produkti, maske za lase, ljubezen do las so aduti, ki bi morali postati dnevni obred.

Tri lepe pričeske za novo leto

Tudi tokrat sem se napotila v salon Hairspa v Ljubljani in uživala v dobrih rokah.

Tako sem popravila stanje svojih las

Obiskala sem Hairspa v Ljubljani in se prepustila varnim rokam Borisa, ki je kot običajno naredil čarovnijo, oziroma, kot je sam povedal, botox za lase. Smešno? Niti ne, ker deluje!

Nega las

Prav je, da lase negujete doma in hkrati poslušate nasvete frizerja; če pa nimate dovolj časa za redno striženje in profesionalno nego, potem le pazite na korake, ki jih naredite doma, saj so lahko škodljivi.

Čudoviti kodri za poletno sezono

Najbrž je tako, da vsaka ženska sanja o naravnih kodrih, ker nas naredijo bolj glamurozne in fatalke, prave princese in kot vemo so naši lasje močno povezani s počutjem. Dobra pričeska pomeni več samozavesti, zato moramo na tem področju zelo paziti.

Novoletne pričeske

Novo leto je skoraj tukaj in to je tudi čas, ko se želimo lepo urediti za kakšno zabavo ali prijetno druženje s prijatelji.

Nega poškodovanih las

Mraz zelo vpliva na strukturo naših las, zato je zdaj pravi čas, da stopimo v akcijo. O tem smo se pogovarjali s strokovnjakom.

Jesenske barve las

Preden se odločimo za spremembo barve, premislimo katere možnosti imamo na voljo, sploh če se želimo izogniti barvanju na podlagi amoniaka in raje izberemo barvanje s kano, barvni šampon ali kremo za lase.

Čarobne poročne pričeske z modnimi dodatki

Pričeske se navdihujejo po princesah, dodatki pa so tisti, ki postavijo piko na i: ne le rože in glavniki s perlami, temveč tudi krone in tiare, saj si vsaka izmed nas želi biti čarobna vsaj enkrat v življenju in morda tudi malo pretiravati z razkošjem.