Oznaka: jesen 2021

Crop top, tudi ko je zunaj mraz

Seveda ob tem ne gre vedno za gol popek in mini poletni top, temveč se posvečamo predvsem samemu kroju ter ga apliciramo kar na mnoge tople kose.

Modni celo pleteni dodatki

Pletene torbice te mesece resnično delujejo, kot bi jih sešili iz puloverja ali pletene odeje.

Modne bleščice tega tedna

Zadnji teden je minil nekoliko bolj umirjeno, pa vendar ne dolgočasno.

Modne bleščice tega tedna

Tokrat je za nami nekoliko bolj umirjen teden, vsaj na področju modnega in lepotnega sveta, pa vendar ni zato čisto nič dolgočasen.

Drzne v usnjeni srajci

Slednja, tako kot mnoga druga oblačila, v sebi nosi velik del retro stila, vse od krojev pa do barv in nenazadnje stiliranja.

Spet nas je očarala kaki barva

Gre namreč za barvo, ki se odlično prilagaja preostalim trendovskim odtenkom.

Udobna obutev ta hip

Gre za primerke, ki smo si jih kar v precejšnji meri izposodile iz moške garderobe, zato tudi nič čudnega, da se v to smer nagibajo tudi preostali kosi naše jesenske podobe.

Pet ključnih kosov za pravi podeželski look

Podeželski look ostaja močno priljubljen tudi tokratno hladno sezono in prav jesen, ali bolje rečeno prehodni čas je najboljši za izbiro le-tega.

Modne bleščice tega tedna

Ta hip potekajo še zadnji, zaključni ter najbrž tudi najpomembnejši dnevi modnega meseca, saj je za New Yorkom, Londonom in Milanom končno na vrsto prišel še Pariški teden mode.

Spet priljubljeni pleteni seti

Pri tem gre poudariti popularnost dvo- ali celo trodelnih kompletov, ki nekako pogosto delujejo kot fina trenirka, pa vendar jih z lahkoto nosimo naokoli kot casual, dnevni outfit.

Jesen v mini krilu

Mini krila so tokratno jesen zelo uglajena in dodelana, pogosto vsebujejo pridih uniformiranega looka, še bolj pa se tokrat naslanjajo na večno klasiko.

Modne bleščice tega tedna

Za nami je še en modno pester, pa tudi jesensko muhast teden, ki znova prinaša obilico novosti.

Razigrane barve jesenskih škornjev

Škornji bodo to hladno sezono izredno pomemben detajl našega looka, saj so jih trendi tokrat združili skoraj z vsemi, še tako casual in še tako prefinjenimi kosi.

Prihaja obdobje pletenih oblek

Pletene obleke niso čisto nič novega in prav vsaka zima dobi svoj najpopularnejši model, a vendar to leto prihajajo v takem številu, da se jim ne bo moč upreti.

V nadaljevanju tudi kanček asimetrije

Slednji namreč naši, morda še tako vsakdanji podobi ponudi kanček razgibanosti, look pa tako postane zanimivejši in opaznejši.

Jesen bo bleščeča

Gre vsekakor za statement look, ki zahteva kar nekaj samozavesti, nenazadnje pa tudi ljubezni do svetlečega in živahnega. Me smo nedvomno za, pa ve?

Modne bleščice tega tedna

Znova je tu kopica kolekcij jesen-zima 2021/22 ter resort 2022, kar nekaj pa je tudi novih kampanj za dodatke, ki se jih vedno razveselimo.

Modne bleščice tega tedna

Moda živi po svoje in že hiti z najbolj svežimi kolekcijami naslednje jeseni, resorti mode in celo naslednje pomladi, ki jih predstavlja v bolj ali manj vpadljivih katalogih in reklamnih kampanjah.

Modne bleščice tega tedna

Tokrat znova pokukajmo v dogajanje na osamljene modne brvi, med vse nove kataloge, pa tudi med nova zanimiva sodelovanja, ki tokrat prinašajo nekoliko drznejši priokus.

Modne bleščice tega tedna

Tokrat so tu že številni predlogi naslednje hladne sezone, vse več pa je tudi novosti, namenjenih bližajoči se pomladi.