Oznaka: kristal

Kristalni izdelki za praznične dni

Bližajo se prazniki in to je čaroben čas, ko bomo več doma, s prijatelji in družino ter si bomo nedvomno vzeli čas za dobre večerje in prijetno nazdravljanje novemu letu, ki je za vogalom.

0 Delitev

Barviti kristalni kosi za lepši dom

Steklarna Rogaška je vedno aktualna takrat, ko potrebujemo izdelke za dom ter izdelke za posebne priložnosti. Njihov izredno bogat program kristala in stekla poskrbi, da postanejo trenutki doma, skupaj z našimi najdražjimi, nekaj nepozabnega.

0 Delitev

Čarobna miza s poletnim pridihom

Poletje je čas zabav, veselje in razigranega vzdušja. Veliko smo na morju, na dopustu uživamo mirne trenutke in hkrati se družimo s prijatelji, marsikdaj kar na plaži. Zvečer pa napoči čas za kakšen dober prigrizek, odlično večerjo ali druženje s tistimi, ki so nam najbolj pri srcu.

0 Delitev

Čudoviti mizi za popolno žensko in moško zabavo

Tokrat smo za vas izbrali izdelke za žensko zabavo, da slavimo življenje in se družimo tako kot znamo ženske. In seveda je Steklarna Rogaška pomislila tudi na moške, s čudovito linijo povsem moških izdelkov, ki so v vsakem domu pravi must have.

0 Delitev

Kristalni izdelki, obvezna oprema vsake poroke

Kristalni izdelki so obvezna oprema vsake poroke, saj simbolizirajo večno srečo v zakonu in zato ne smejo manjkati na slavju mladoporočencev. Steklarna Rogaška vam ponuja vse dodatke, ki
jih potrebujete za ta dan, od daril za vaše goste do graviranja izdelkov …

0 Delitev

Rogaška za mladoporočence

Kristalni izdelki so obvezna oprema vsake poroke, saj simbolizirajo večno srečo v zakonu in zato ne smejo manjkati na slavju mladoporočencev.

0 Delitev

Darilo iz kristala

Steklarna Rogaška nas je kot običajno toplo sprejela in predstavila veliko zamisli za novoletno darilo.

0 Delitev

Izdelki Steklarne Rogaška so vedno v koraku s časom

Dom, v katerem živimo, je ključnega pomena za naše dobro počutje in marsikdaj tudi zdravje, zato je smiselno razmišljati o stvareh, ki sestavljajo čudovite ambiente in poskrbijo, da se počutimo sproščeno ter udobno.

0 Delitev

Steklarna Rogaška na sejmu v Frankfurtu

V Frankfurtu se je odvijal največji sejem posvečen dodatkom za dom. Ambiente od nekdaj povablja razstavljalce iz celega sveta, med katerimi je tudi domača Steklarna Rogaška.

0 Delitev

Eleganca in prestiž izdelkov Steklarne Rogaška

V svojem bogatem programu ponuja Rogaška veliko različnih elementov, ki so lahko klasični in nekoliko bolj tradicionalni, ali pa moderni in ekstravagantni, vsekakor pa gre za izdelke, ki ne gredo nikoli iz mode. Večnost je namreč pojem, ki je Steklarni Rogaška zelo blizu.

0 Delitev

350 let Steklarne Rogaška

V Steklarni Rogaška se zavedajo, da ne oblikujejo vsakdanjih predmetov. Oblikujejo ravnovesje med funkcionalnostjo in estetiko. Z vsakim izdelkom si drznejo vplivati in delno oblikovati tudi občutke uporabnika. Zavedajo se moči lepote, ki jo ima kristal, zato ga namenjajo ljudem, ki cenijo plemenitost duha, znanje, kulturo in umetnost.

0 Delitev