Oznaka: Liu Jo

Modne bleščice tega tedna

Majski dnevi so tu in toplo vreme s seboj prinaša nekatere najlepše stajling zgodbe, katere vsekakor podpirajo tudi neštete napovedi tako večjih, kot manjših modnih in lepotnih hiš.

0 Delitev

Nove kavbojke Liu Jo

Liu Jo ostaja ena izmed tistih znamk, ki popularnost dosega tako pri mlajši, kot nekoliko starejši generaciji.

0 Delitev

Liu Jo ima novo IT torbico

Znamka Liu Jo vsako leto pripravi izbor IT torbice, ki bo stala v ospredju kar celo leto. Poglejmo torej, kateri njihov model bo zaznamoval leto 2020.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Za nami ostaja izredno pester teden, ki sicer ostaja predvsem pri jesenskih novostih, a se hkrati vse močneje že spogleduje z naslednjo sezono.

0 Delitev

Glamur jesenske kolekcije Liu Jo

Jesen je pred vrati in prihaja čas, ko bo našo poletno garderobo potrebno, za začetek vsaj delno, nadomestiti s prehodno.

0 Delitev

Liu Jo kopalke letošnjega poletja

V tem trenutku nam naše misli uhajajo le še na dopust, plažo ter med najlepše kopalke tega poletja. Morda slednje najdemo tudi v novi kolekciji znamke Liu Jo.

0 Delitev

Letošnji izbor Liu Jo kavbojk

Znamka Liu Jo vedno znova navdušuje s kreacijami, ki odlično pristojijo takorekoč vsem generacijam. Tokrat zato preverimo njihov izbor letošnjih kavbojk.

0 Delitev

Liu Jo IT torbica prihodnje pomladi

Kljub temu, da smo v tem trenutku obkroženi s prazničnimi kolekcijami pa ne moremo mimo dejstva, da so številne znamke že predstavile svoje IT kose naslednje pomladi. To velja tudi za znamko Liu Jo, ki tokrat ponuja praktično in hkrati modno torbico tople sezone 2018.

0 Delitev

Nova športna kolekcija pri Liu Jo

Znamka Liu Jo ni znana zgolj po kul in hkrati ženstvenih kosih, temveč se pod njihovim imenom skrivajo tudi športni kosi, zato tokrat preverimo njihovo najnovejšo, jesensko kolekcijo.

0 Delitev

Zapeljivi Liu Jo kosi za na plažo

Za zapeljiv look ob bazenu ali morju bo to poletje poskbela tudi znamka Liu Jo, ki je pripravila nekaj čudovitih kosov, kot so kopalke s tropskim motivom, cvetlične obleke, kul sončna očala in še veliko več.

0 Delitev