Oznaka: Liu Jo

Glamur jesenske kolekcije Liu Jo

Jesen je pred vrati in prihaja čas, ko bo našo poletno garderobo potrebno, za začetek vsaj delno, nadomestiti s prehodno.

0 Delitev

Liu Jo kopalke letošnjega poletja

V tem trenutku nam naše misli uhajajo le še na dopust, plažo ter med najlepše kopalke tega poletja. Morda slednje najdemo tudi v novi kolekciji znamke Liu Jo.

0 Delitev

Letošnji izbor Liu Jo kavbojk

Znamka Liu Jo vedno znova navdušuje s kreacijami, ki odlično pristojijo takorekoč vsem generacijam. Tokrat zato preverimo njihov izbor letošnjih kavbojk.

0 Delitev

Liu Jo IT torbica prihodnje pomladi

Kljub temu, da smo v tem trenutku obkroženi s prazničnimi kolekcijami pa ne moremo mimo dejstva, da so številne znamke že predstavile svoje IT kose naslednje pomladi. To velja tudi za znamko Liu Jo, ki tokrat ponuja praktično in hkrati modno torbico tople sezone 2018.

0 Delitev

Nova športna kolekcija pri Liu Jo

Znamka Liu Jo ni znana zgolj po kul in hkrati ženstvenih kosih, temveč se pod njihovim imenom skrivajo tudi športni kosi, zato tokrat preverimo njihovo najnovejšo, jesensko kolekcijo.

0 Delitev

Zapeljivi Liu Jo kosi za na plažo

Za zapeljiv look ob bazenu ali morju bo to poletje poskbela tudi znamka Liu Jo, ki je pripravila nekaj čudovitih kosov, kot so kopalke s tropskim motivom, cvetlične obleke, kul sončna očala in še veliko več.

0 Delitev

Stajling dneva: karo vzorec

Zanimivo, kako mi je ta vzorec postal všeč, najbrž zato, ker spominja na moško srajco. Jaz ji pravim “gozdarska”, ampak v moji domišljiji jo nosi ameriški moški s pravim telesom in višino, kar v hipu prikliče nasmešek na mojem obrazu.

0 Delitev