Oznaka: make up

Glamurozne tudi brez pudra

Puder je zagotovo ena od najobveznejših sestavin našega make-up look-a, a vendar lahko tudi brez njega na obrazu pričaramo naravnost glamurozen izgled. Poglejmo kako.

0 Delitev

Dobre podlage za zimski ten

Pri nakupu pudra ali podlage za obraz je vedno tako, da se lahko stvari zapletejo. Najti pravi odtenek ni enostavno in tudi dobrih znamk je nedvomno veliko.

0 Delitev

Stilski napotki in must have kosi za avgust

Dobrodošel torej, bodi prijazen in bleščeč, kot sonce na morju in vedno s pravo mero razigranosti. In kot vsak mesec so tukaj moji stilski napotki in must have kosi.

0 Delitev

Pravi make-up za na plažo

V resnici ne potrebujemo prav veliko, pomembno pa je vedeti, kateri izdelki so vodoodporni in kateri so nujno potrebni: maskara in set za urejanje obrvi prav gotovo! Za ostalo pa … poglejte!

0 Delitev

Kako doseči moker make-up videz

Na plano to pomlad prihajajo novi trendi tudi na področju ličenja, med njimi pa pomembno vlogo igra predvsem videz kože. Bolj kot mat je zaželjen steklen ali še raje moker look, zato tokrat preverimo, kako doseči slednjega.

0 Delitev

Rožnati make-up na prestolu

Na rdečih preprogah smo že lahko občudovali žive in sijoče rožnate odtenke na ustnicah Jessice Biel, Margot Robbie in Emme Stone, ki so povedale, da je rožnata novodobni feministični simbol, ki je popestril podelitev zlatih globusov, ob zapovedani črni toaleti v znak protesta proti spolnemu nadlegovanju in razlikam med spoloma.

0 Delitev

Kako do svečanega make-upa

Poigrala sem se z vijolično, ki že meji na temno rjavo, dodala sem ji zlato in bakreno, uporabila črno in zlato maskaro (zlate bleščice so opazne le zelo od blizu), eyeliner in čarobne kroglice za kožo, tiste, ki podarijo lesk in poskrbijo, da kar žarimo.

0 Delitev