Oznaka: materinstvo

Modrosti življenja

Ljubezen do potomcev je nagonska in tako močna, da je njeno ‘zatiranje’ povsem skregano z zdravo pametjo matere narave.

0 Delitev

Rada te imam

Mogoče bi mi bilo lažje, če bi imela tako kot v angleškem jeziku na voljo eno manjšo potuho in isto besedno zvezo za ljubim te in rada te imam.

0 Delitev

Lepotna kozmetika za naše malčke

Že nekaj časa razmišljam, da moram napisati tudi kaj na to temo, saj sem mama in sem zato vedno v iskanju izdelkov za mojo Sofio, ki žal ni več dojenčica, ima pa še vedno mlado in občutljivo kožo, ki jo je treba varovati in negovati.

0 Delitev

Donosen babyboom!

Bilo je samo vprašanje časa, kdaj bomo na Instagramu ob Gucci torbicah videvali še otroške vozičke.

0 Delitev

Na koncu si sam

Popkovina, ki nas veže, se nikoli ne prekine, niti takrat, ko človeka ni več, ker dobro vemo in čutimo, da se nekje, daleč od nas, v kraju, ki ga ne poznamo in ne razumemo, vse skupaj nadaljuje.

0 Delitev

Za Sofio

Zagledam tvoje čudovite oči, širok nasmeh in vem, da si moj največji zaklad, najboljša stvar, ki mi je bila podarjena, in hkrati sreča, v svoji popolni obliki.

0 Delitev

Vsaka ženska bije svojo bitko

Nikoli, resnično nikoli ne bom obupala nad našim poslanstvom in energijo. Žalostno sprejmem tiste, ki so na vodilnih položajih in imajo občutek, da bodo v grob odnesle vse, zato ne samo, da ne delijo, temveč tudi ne privoščijo.

0 Delitev

Brez debate

In tukaj je čudovita stran zrelosti, ko se nehaš bati samote in tišine, pravzaprav uživaš v trenutkih, ko se okoli tebe ne dogaja nič.

0 Delitev

Odtenki ženske

Včasih pogrešaš prav to, kar ti je šlo na živce, in šele potem ugotoviš, kako so samoumevne stvari v resnici tiste, ki štejejo največ.

0 Delitev

Povabilo sreče

Nekoč mi je nekdo podaril škatlo, polno temačnosti. Potrebovala sem leta, da sem razumela, da je bila tudi ta škatla darilo.

0 Delitev

Za Sofio

Čaroben krog, ki nima začetka ali konca, kot materinstvo, ki ti podari nepričakovan dar in hkrati sladko skrb za vse življenje.

0 Delitev