Oznaka: Roberto Cavalli

Modne bleščice tega tedna

Spomladanski meseci so s seboj prinesli nekatere najbolj romantične podobe tako na modni kot lepotni sceni, zahvala pa gre čudovitim barvnim paletam, lahkotnim materialom ter vzorcem, ki močno popestrijo naš vsakdan.

0 Delitev

Modni svet na zatožni klopi

Da, moda je glamur, blišč, najlepše delo na svetu, a zadnji dogodki kažejo, da je, tako kot vsi drugi ‘običajni’ posli, očitno tudi krvava pod kožo.

0 Delitev

Stajling dneva: pletena obleka

V zadnjem času sem odkrila kar nekaj čudovitih kosov, ki jih nosim z največjim veseljem, med njimi je bela pletena obleka, s čipkasto podlogo, tako mehka, da je sploh ne bi slekla, in seveda v meni zelo ljubem, zimskem odtenku.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Zaključek tedna mode v Parizu je nasledil teden, bogat tako z modnimi kot lepotnimi novostmi. Pretekle dni je bilo namreč predstavljenih kar nekaj novih reklamnih kampanj, seveda predvsem namenjenih bližajoči se noči čarovnic, še pogosteje pa bližajočim se zimskim praznikom. Zgodilo se je kar nekaj zanimivih sodelovanj, ponovno pa je presenetil še en prestop pomembnega modnega kreatorja. Poglejmo natančneje:

0 Delitev

Čar črne čipke

Vsako leto jeseni in pozimi zaživijo nekoliko temnejše vibracije, vampirski videz, ki je viden na področju mode pa tudi lepote.

0 Delitev