Oznaka: Sarah Jessica Parker

#4 Glitter z Lorello

Kako lepo je kramljati o svetu mode in ugotavljati, da je Sarah Jessica Parker še vedno carica, živalski potisk pa je trend, ki ga lahko nosimo vse. Uživajte!

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Bolj kot se bliža konec leta več je novosti tudi v svetu lepote in mode. Znamke in modne hiše namreč hitijo predstavljati svoje božične kolekcije, ki bi lahko predstavljale odlično izbiro za darila, hkrati pa je prava poplava tudi na področju party kosov, saj bo vsak hip nastopil veseli december. Poleg tega so tu ponovno zanimiva sodelovanja ter ostale novičke, ki so najmočneje zaznamovale pretekli teden.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Ponovno je teden naokoli in tokratni jesenski dnevi v modnem in lepotnem svetu že močno namigujejo na letošnje božične in novoletne praznike. Nič čudnega torej, da znamke ena za drugo hitijo predstavljati zanimive, limited edition oziroma kapsulne kolekcije, ki bodo morda navdušile oboževalce takih in drugačnih zvezdnic. Poglejmo nekaj novosti tega tedna.

0 Delitev

Stajling dneva: srebrno krilo

Tokrat sem izbrala plisirano krilo, ki je nekoliko daljše, prav zato ga z lahkoto nosim in všeč mi je tudi na najbolj preprost način, torej z balerinkami in puloverjem.

0 Delitev