Oznaka: slovenska moda

Moda po meri

Filozofija znamke Morro Sartoriale izhaja iz dolgoletne tradicije in v Sloveniji, že nekaj časa, uspešno ponuja ženske in moške kose, narejene po meri.

0 Delitev

Alessio v trgovini Cliche

Mode ni nikoli dovolj in super se mi zdi, da se na našem trgu znajdejo nova imena ter ljudje, navdušeni nad zgodbami, ki jih zna tvoriti le moda. 

0 Delitev

Zaključek LJFW, tedna mode v Ljubljani

Za vse tiste, ki si želite videti obleke v živo ter odnesti domov trende, ki še pridejo, naj dodam, da bodo kreacije na voljo v petek, 13. aprila, v butiku Pentlja, na Mačkovi ulici 4 v Ljubljani. 

0 Delitev

Idrijska čipka

Na gradu v Idriji je vidna njena zgodovina, zapisana z nitjo, kar pa ne pomeni, da je le stvar preteklosti, daleč od tega, saj ima zelo zanimiv sodoben izraz, ki ga vsaj deloma lahko občudujemo na festivalu idrijske čipke. Slednji se bo odvijal od 19. do 21. junija.

0 Delitev

Za Zorana

Hvala za vse, kar si naredil za nas, za tisto plisirano obleko, ki me spremeni v Marilyn, za vse trenutke sreče in radosti, za tvoj subtilen smisel za humor, za tiste pridne roke, ki so ustvarile toliko lepega, za tvojo kreativnost, ki se ni nikoli umirila, za neprecenljivo delo na televiziji, za tankočutnost, ki je vedno zaznala najkrhkejšo žensko plat in jo znala spremeniti v usodno kraljico.

0 Delitev