Oznaka: slovenska moda

Moč miru v Citycentru Celje

Tako se je zaključil še en modni spektakel, ki smo se ga vsi neskončno veselili.

Obleke za maturante, poslovneže in ženine

Tukaj je nekaj odličnih idej za navdih, za vse, kar pride: valete, maturantski plesi, poroke in, jasno, poslovni moški, ki so vedno prioriteta.

Jovanka Broz v barvah

Na nekdanji Dan Republike, 29. novembra, se je v Beogradu, v veličastnih dvoranah srbske vladne palače, odvila atraktivna modna revija z naslovom Jovanka v barvah. 

Moda po meri

Filozofija znamke Morro Sartoriale izhaja iz dolgoletne tradicije in v Sloveniji, že nekaj časa, uspešno ponuja ženske in moške kose, narejene po meri.

STYLO – modna revija za mlade oblikovalce

Najboljše kolekcije, ki se bodo uvrstile v sam vrh ocenjevanja, bodo imele priložnost predstavitve na osrednjem modnem dogodku, 9. oktobra 2019.

Alessio v trgovini Cliche

Mode ni nikoli dovolj in super se mi zdi, da se na našem trgu znajdejo nova imena ter ljudje, navdušeni nad zgodbami, ki jih zna tvoriti le moda. 

Invidia: čudovita kolekcija Davida Hojnika

Davidu želim vse naj naj, ker si zasluži in ker je Slovenijo popestril s samostojno revijo, takšno, kot smo jih gledali včasih.

Zaključek LJFW, tedna mode v Ljubljani

Za vse tiste, ki si želite videti obleke v živo ter odnesti domov trende, ki še pridejo, naj dodam, da bodo kreacije na voljo v petek, 13. aprila, v butiku Pentlja, na Mačkovi ulici 4 v Ljubljani. 

Trgovina s konceptom Pentlja by Goga

Ženske, ki obožujejo Gogo ter njeno trgovino pravijo, da je Pentlja pač Pentlja in če je ne bi bilo, bi si jo pač morali omisliti.

Modne revije na MBFWLJ 2015

Modne revije, ki so nam predstavile slovensko in tujo modo na Mercedes Benz Fashion Week Ljubljana 2015.

Idrijska čipka

Na gradu v Idriji je vidna njena zgodovina, zapisana z nitjo, kar pa ne pomeni, da je le stvar preteklosti, daleč od tega, saj ima zelo zanimiv sodoben izraz, ki ga vsaj deloma lahko občudujemo na festivalu idrijske čipke. Slednji se bo odvijal od 19. do 21. junija.

Za Zorana

Hvala za vse, kar si naredil za nas, za tisto plisirano obleko, ki me spremeni v Marilyn, za vse trenutke sreče in radosti, za tvoj subtilen smisel za humor, za tiste pridne roke, ki so ustvarile toliko lepega, za tvojo kreativnost, ki se ni nikoli umirila, za neprecenljivo delo na televiziji, za tankočutnost, ki je vedno zaznala najkrhkejšo žensko plat in jo znala spremeniti v usodno kraljico.