Oznaka: Steklarna Rogaška

#2 Glitter z Lorello

Drage bralke, hvala, ker mi sledite. Upam, da bo tudi nocojšnja oddaja čarobno potovanje za dušo. Uživajte.

0 Delitev

Darilni program Steklarne Rogaška

Bližajo se prazniki in to je čaroben čas, ko bomo več doma, s prijatelji in družino ter si bomo nedvomno vzeli čas za dobre večerje in prijetno nazdravljanje novemu letu, ki je za vogalom. Za posebne priložnosti je tako, da je dobro upoštevati pravila bontona pri pripravljanju mize in serviranju hrane.

0 Delitev

Kristalni izdelki za praznične dni

Bližajo se prazniki in to je čaroben čas, ko bomo več doma, s prijatelji in družino ter si bomo nedvomno vzeli čas za dobre večerje in prijetno nazdravljanje novemu letu, ki je za vogalom.

0 Delitev

Barviti kristalni kosi za lepši dom

Steklarna Rogaška je vedno aktualna takrat, ko potrebujemo izdelke za dom ter izdelke za posebne priložnosti. Njihov izredno bogat program kristala in stekla poskrbi, da postanejo trenutki doma, skupaj z našimi najdražjimi, nekaj nepozabnega.

0 Delitev

Čarobna miza s poletnim pridihom

Poletje je čas zabav, veselje in razigranega vzdušja. Veliko smo na morju, na dopustu uživamo mirne trenutke in hkrati se družimo s prijatelji, marsikdaj kar na plaži. Zvečer pa napoči čas za kakšen dober prigrizek, odlično večerjo ali druženje s tistimi, ki so nam najbolj pri srcu.

0 Delitev

Čudoviti mizi za popolno žensko in moško zabavo

Tokrat smo za vas izbrali izdelke za žensko zabavo, da slavimo življenje in se družimo tako kot znamo ženske. In seveda je Steklarna Rogaška pomislila tudi na moške, s čudovito linijo povsem moških izdelkov, ki so v vsakem domu pravi must have.

0 Delitev

Kristalni izdelki, obvezna oprema vsake poroke

Kristalni izdelki so obvezna oprema vsake poroke, saj simbolizirajo večno srečo v zakonu in zato ne smejo manjkati na slavju mladoporočencev. Steklarna Rogaška vam ponuja vse dodatke, ki
jih potrebujete za ta dan, od daril za vaše goste do graviranja izdelkov …

0 Delitev

Rogaška za mladoporočence

Kristalni izdelki so obvezna oprema vsake poroke, saj simbolizirajo večno srečo v zakonu in zato ne smejo manjkati na slavju mladoporočencev.

0 Delitev

Darilo iz kristala

Steklarna Rogaška nas je kot običajno toplo sprejela in predstavila veliko zamisli za novoletno darilo.

0 Delitev

Kristal za lepši dom

Kos iz kristala je dodatek, ki nikoli ne gre iz mode, je po svoje večen in zna lepo obogatiti dom.

0 Delitev

Sedem nasvetov za lepši dom

Ne pozabite, da bo prostor videti lepši, če se boste znebili odvečnih reči; ni vam treba kupovati pregrešno dragih kosov pohištva ali dodatkov, raje se znebite vsega, česar ne potrebujete.

0 Delitev

Čudoviti december v Steklarni Rogaška

Čudovita Steklarna Rogaška nam decembra ponuja veliko prazničnih izdelkov, ki bodo polepšali marsikateri dom. Dodatki za jelko, male sklede, priročne vaze ter seveda klasični program kozarcev … vse govori o prefinjenosti in prestižu ter o slovesu slovenske znamke, ki zna lansirati trende po vsem svetu.

0 Delitev

Čudovita Steklarna Rogaška za praznike

Te dni vam Steklarna Rogaška ponuja čudovito linijo za praznike, ki nas je že navdušila. Kristalni izdelki govorijo o sofisticiranem stilu in želji po pristnosti, zato zadovoljujejo vse okuse. Obkrožite se z lepimi stvarmi in bo tudi življenje lepše!

0 Delitev

Nikar ne pozabite na predsobo

Predsoba je nekakšen simbolična povezava med zunanjim in notranjim svetom. Je naše zatočišče, kjer sprejmemo domače in goste, je stik med domom in zunanjim svetom.

0 Delitev

Sedem enostavnih nasvetov za lepši dom

Če ste se odločile za spremembo, je tukaj nekaj koristnih nasvetov, ki vam bodo pomagali pri urejanju doma; zdaj je pravi čas, saj se bližajo prazniki in dejstvo je, da smo pozimi najraje doma.

0 Delitev

Pet trikov za lepši dom

Všeč so mi detajli, majhne stvari, ki nam znajo podariti veselje in občutek, da negujemo dom, hkrati pa tudi sebe. Sledi pet trikov, ki omogočajo lepše stanovanje in svežino, saj nikar ne gre pozabiti, da bo kmalu božič, zato so sveče, dišave in sestavine za piškote že zdaj dobrodošle!

0 Delitev