Tag: til

Stajling dneva: dolgo krilo iz tila

Super se mi zdi, da moda ponuja tovrstne kose v kombinaciji s pleteninami, usnjenimi ali jeans jaknami ter nasplošno s kosi, ki vse skupaj zelo zdramatizirajo.

Stajling dneva: dolga obleka z blazerjem

Na zadnjih revijah smo videle večerne obleke v kombinaciji z blazerjem, celo belo in poročno s prav navadnim, daljšim blazerjem, kar se mi je zdelo zelo zanimivo.

Stajling dneva: til in pletenina

Nastala je še ena nekoliko bolj romantična zgodba in povem vam, da sem se imela prav lepo, saj je bila tudi literatura v mojih rokah prava.

Stajling dneva: električno modra obleka

Hvala bogu, da obstajajo barve, takšne in drugačne, ker zdaj že sama kričim po poletju in vremenu brez nogavic. Juppi!

Stajling dneva: obleka iz tila

Dodala sem usnjeno jakno, tokrat v istem odtenku, ker je bil takšen dan, ko sem bila najbrž nežna tudi v sebi ali preprosto sita slabega vremena in nizkih temperatur.

Najbolj priljubljena maxi krila te sezone

Maxi krila so vedno zaželena izbira med fashionistkami, saj so izredno ženstvena, preprosta za kombiniranje in lahko jih nosimo ob več različnih priložnostih. Tokrat je v ospredju nekaj modelov, za katere verjamem, da vas bodo navdušili.

Inspiracija dneva

Moda se pač vrača, kar ni nič novega, pa tudi najbrž ni novo dejstvo, da vsaka izmed nas išče vsaj kanček romantike. Ker je ni nikoli dovolj.

V tilu od glave do pet

Govorice o novih trendih so vse glasnejše, a še več je tistih, ki pripovedujejo o modnih smernicah, ki se to pomlad vračajo prenovljene, osvežene.

Ponovno v modi: til

Imeti ga morate iz več razlogov: je enostaven za nošnjo, ga z lahkoto kombinirate in je ravno prav odbit za kakšno posebno priložnost, ne nujno večerno. Sledi moj izbor top kosov iz tila.

Stajling dneva: roza bonbon, til in čebele

Zelo rada se poigram z odtenki roza barve, ker se mi zdi, da je morda barva, ki na najboljši način interpretira ženstvenost.

Erotično perilo drzne Chantal Thomass

Bila je prva oblikovalka, ki je perilo predstavljala na modnih revijah in poskrbela, da je postalo pravi modni dodatek v stilu dessous-dessus: torej perilo, ki ga ne skrivamo, temveč pokažemo.

Stajling dneva: sen poletne noči

Za vse tiste poletne noči, ki me še čakajo, in za princa na belem konju. Ker je julij čas, ko smo lahko popolnoma romantične, rahlo drzne in neskončno sanjave.

Stajling dneva: mala črna obleka in volančki

Všeč mi je neskončna uporabnost male črne obleke, saj si jo lahko omislimo za vse priložnosti; je tako pametna, da bi dobro delovala tudi s športnimi copati ali natikači, seveda pa ima z visokimi petami popolnoma drugačen čar.

Stilski napotki in must have kosi za marec

Sem za klasiko in eleganco, hkrati za dodatke, ki lahko v hipu spremenijo podobo; mnogo teh sem si ogledala na najnovejših tednih mode, kjer te prav poulična moda veliko nauči in poskrbi, da zaznaš najbolj inovativne trende.