Oznaka: veselje

Za lepši dan …

Zapomnite si, da smo le člen verige, da bi veriga dobro delovala in bila čvrsta, potrebuje vse člene, najbrž tudi tiste, ki nam niso najbolj všeč.

0 Delitev

Lucyland: Bodimo v cvetju

Pa smo le dočakali pričetek tople sezone in čeprav se morda ta hip še vedno zdi, kot da pomlad zaenkrat ostaja zgolj koledarski dosežek, bomo kaj kmalu uživali ob toplejšem soncu in prebujajoči se naravi.

0 Delitev

Inspiracija dneva

Ta evforija z lučkami in okraševanjem me naredi mirno, daleč od stresa in ljudi, ki tu in tam poskrbijo, da je življenje težje.

0 Delitev

Konec poletja

Življenje brez letnih časov je dolgočasno. Enolično. Tako pa imamo možnost veselja in radoživosti štirikrat na leto. Ali ni to nekaj najlepšega?

0 Delitev

Inspiracija dneva

Z lepo knjigo, polno pozitivnih misli, sedim na klopci in uživam minute, včasih ure ter skušam ujeti vse različne odtenke življenja, ki me te dni lovi v pastelnih tonih, s kačjimi pastirji in željo, da bi odpotovala daleč stran

0 Delitev

Naj svet počaka

Tako sem te dni na robu med realnostjo in snom. Visim nekje v zraku, tik ob čarobni luni in visoko nad krošnjami dreves, kot nezemeljsko bitje. In si vzamem več časa zase. Ker svet resnično lahko počaka.

0 Delitev

So prijateljice in prijateljice …

Ugotavljam, da s prijateljicami iz otroštva niti nismo imele ogromno skupnega, so pa nas vseeno vezale zelo tesne, globoke niti, ki zaznamujejo tisto čarobno obdobje, ko se zbudiš ženska in kar naenkrat ugotoviš, da te stripi več ne zanimajo, ker obstaja Cosmopolitan.

0 Delitev

Najprej prijateljstvo, potem poroka

Nisem prepričana, da je to članek o Tiffanyju, ki smo ga seveda obiskale, prej bi rekla, da je zgodba o prijateljstvu, pogledih, nasmehih, testeninah Carbonara s smetano ter slanino in o neštetih kavah, ki smo jih pogrešale že na vlaku.

0 Delitev

Včasih je kar dobro biti sama

Osebno obžujem trenutke, ko se družim s prijateljicami, pijemo kavo in veselo klepetamo, vendar priznam, da potrebujem tudi tišino doma, copate, peko piškotov in črn display na telefonu. Tudi to je življenje.

0 Delitev