Oznaka: visoke pete

Pa pa, razgaljeni gležnji

Vidne, zanimive nogavice so ponovo IN in z njimi lahko na različne načine popestrite svoj videz; ne glede na to, ali je vaš outfit bolj športen ali eleganten. 

0 Delitev

Za posebne priložnosti izberite modni detajl perja

Izbira je velika, a najnovejše modne smernice napovedujejo, da bo perje tisto, ki bo na prvem mestu med modnimi detajli. Videli ga bomo na različnih kosih oblačil, perje pa bo brez dvoma popestrilo še tako enostaven kroj.

0 Delitev

Ulični slog Hailey (Baldwin) Bieber

Tukaj je nekaj ključnih elementov njenih uličnih videzov; Hailey je največkrat videna v nevtralnih odtenkih; črna in bela sta njeni stalnici. V njeni garderobi je veliko basic, osnovnih kosov, kot so bela srajca, usnjena jakna ter hlače in črni gležnjarji. 

0 Delitev

#NatašinIzbor: Mavrični odtenki

Barve so prisotne povsod, od oblačil, modnih dodatkov, kot so torbice, uhanov do nakita, eh, sej že veste, da so statement uhani trenutno in.

0 Delitev

Kaj kupiti na poletnih razprodajah

Ne glede na to, ali boste letošnjo poletno sezono nakupovale v trgovinah ali pa kar preko spleta, so tukaj smernice oziroma kosi, ki vam jih priporočam, da ne bodo novi kosi pristali na samem dnu vaše omare.

0 Delitev

Ponovno zaželeni klasični sandali z visoko peto

Topla sezona nam je letos ponudila prav poseben modni izbor, ki je vse prej kot pa dolgočasen. Med vpadljivimi odtenki, zanimivimi vzorci, bogatimi kroji in razkošnimi materiali se tako najde pravi kos za vsako izmed nas, a vendar so po drugi strani vse bolj aktualni tudi kosi, ki pravzaprav svoj navdih črpajo iz klasike.

0 Delitev

Kanček glamurja s satenastimi čevlji

Tokrat stavite na čevlje iz satena, ki so zalo zaželena obutev med modnimi poznavalci in fashionistkami. Od nizkih balerink pa do visokih pet, kot so klasični salonarji na špico brez platforme, in izredno trendi mules modela.

0 Delitev

Party videzi z jeans hlačami

V tem primeru se nasprotja privlačijo, zato so jeans hlače in visoke pete popolna kombinacija.

0 Delitev

Čevlji po meri le klik stran

Dobri, lepi in kvalitetni čevlji dodajo kanček samozavesti skozi vsak dan, prav zato so tako zelo pomembni.

0 Delitev

Tri vrste petk tega poletja

Te mesece se petam ni potrebno odreči, tako skozi dan kot v poznejših, nočnih uricah, saj je moč najti prave prav za vsako nogo.

0 Delitev