Oznaka: visoke pete

Za posebne priložnosti izberite modni detajl perja

Izbira je velika, a najnovejše modne smernice napovedujejo, da bo perje tisto, ki bo na prvem mestu med modnimi detajli. Videli ga bomo na različnih kosih oblačil, perje pa bo brez dvoma popestrilo še tako enostaven kroj.

0 Delitev

Ulični slog Hailey (Baldwin) Bieber

Tukaj je nekaj ključnih elementov njenih uličnih videzov; Hailey je največkrat videna v nevtralnih odtenkih; črna in bela sta njeni stalnici. V njeni garderobi je veliko basic, osnovnih kosov, kot so bela srajca, usnjena jakna ter hlače in črni gležnjarji. 

0 Delitev

#NatašinIzbor: Mavrični odtenki

Barve so prisotne povsod, od oblačil, modnih dodatkov, kot so torbice, uhanov do nakita, eh, sej že veste, da so statement uhani trenutno in.

0 Delitev

Kaj kupiti na poletnih razprodajah

Ne glede na to, ali boste letošnjo poletno sezono nakupovale v trgovinah ali pa kar preko spleta, so tukaj smernice oziroma kosi, ki vam jih priporočam, da ne bodo novi kosi pristali na samem dnu vaše omare.

0 Delitev

Ponovno zaželeni klasični sandali z visoko peto

Topla sezona nam je letos ponudila prav poseben modni izbor, ki je vse prej kot pa dolgočasen. Med vpadljivimi odtenki, zanimivimi vzorci, bogatimi kroji in razkošnimi materiali se tako najde pravi kos za vsako izmed nas, a vendar so po drugi strani vse bolj aktualni tudi kosi, ki pravzaprav svoj navdih črpajo iz klasike.

0 Delitev

Kanček glamurja s satenastimi čevlji

Tokrat stavite na čevlje iz satena, ki so zalo zaželena obutev med modnimi poznavalci in fashionistkami. Od nizkih balerink pa do visokih pet, kot so klasični salonarji na špico brez platforme, in izredno trendi mules modela.

0 Delitev

Party videzi z jeans hlačami

V tem primeru se nasprotja privlačijo, zato so jeans hlače in visoke pete popolna kombinacija.

0 Delitev

Čevlji po meri le klik stran

Dobri, lepi in kvalitetni čevlji dodajo kanček samozavesti skozi vsak dan, prav zato so tako zelo pomembni.

0 Delitev

Tri vrste petk tega poletja

Te mesece se petam ni potrebno odreči, tako skozi dan kot v poznejših, nočnih uricah, saj je moč najti prave prav za vsako nogo.

0 Delitev

Ene hlače in trije različni videzi

Mom jeans so očarale modni svet in se ponovno znašle na čistem vrhu najbolj priljubljenih modnih trendov ta hip. Omislite si svoje in jih kombinirajte na podoben način za različne priložnosti.

0 Delitev

Ženski kosi, ki jih moški obožujejo

Ne gre le za erotično perilo, ki je seveda dobrodošlo, tukaj so tudi drugi kosi, ki znajo vzbuditi njihovo pozornost in so jim zelo všeč. Poglejmo, kateri.

0 Delitev

Pet videzov, ki jih morate preizkusiti v novem letu

Novo leto 2017 je tu. In verjetno ste že napisale svojo listo želja, pozitivnih sprememb in navad, ki vas bodo spremljale v tem letu. Med njimi je lahko tudi ta, da boste bolj drzno eksperimentirale s svojim izgledom, trendi in modo nasploh.

0 Delitev

Kaj kupiti na letošnjih razprodajah

Velikokrat se zgodi, da napolnimo košarice ter izpraznimo denarnice, še preden smo dobro pogledali v omare in ugotovili, kaj zares potrebujemo. Zato je tukaj devet artiklov, ki si jih letos privoščite, če jih še nimate.

0 Delitev