Oznaka: visoke pete

Naborki nekoliko drugače

Romantični naborki kar kličejo po poletnih sprehodih pa tudi posebnih priložnostih, ko je v igri bolj elegantna moda.

Gola stopala letošnjega poletja

Ker je življenje vedno stvar ravnovesja in kompromisov, lahko zaključim, da so letošnji poletni sandali pravi za ta svet.

Pa pa, razgaljeni gležnji

Vidne, zanimive nogavice so ponovo IN in z njimi lahko na različne načine popestrite svoj videz; ne glede na to, ali je vaš outfit bolj športen ali eleganten. 

Stajling dneva: hlačno krilo

Kombinacija barve lešnika in vojaško zelene me je popolnoma očarala.

Stajling dneva: bež in plisé

Kdo ve, morda je bež moja barva zato, ker mi zna vliti pravo mero samozavesti in te ni nikoli dovolj.

Blazer in kavbojke: še vedno top rešitev

Zato morate v omari imeti slednje: nekaj kavbojk, ki vas naredijo res lepe, veliko blazerjev, ki so tudi barviti, in kup salonarjev s peto. Wow!

Stajling dneva: diši po orientu

Izbrala sem svilen top v isti različici in domov sem odnesla tudi slip on obleko, ki vam jo bom kmalu predstavila.

Za posebne priložnosti izberite modni detajl perja

Izbira je velika, a najnovejše modne smernice napovedujejo, da bo perje tisto, ki bo na prvem mestu med modnimi detajli. Videli ga bomo na različnih kosih oblačil, perje pa bo brez dvoma popestrilo še tako enostaven kroj.

Ulični slog Hailey (Baldwin) Bieber

Tukaj je nekaj ključnih elementov njenih uličnih videzov; Hailey je največkrat videna v nevtralnih odtenkih; črna in bela sta njeni stalnici. V njeni garderobi je veliko basic, osnovnih kosov, kot so bela srajca, usnjena jakna ter hlače in črni gležnjarji. 

#NatašinIzbor: Mavrični odtenki

Barve so prisotne povsod, od oblačil, modnih dodatkov, kot so torbice, uhanov do nakita, eh, sej že veste, da so statement uhani trenutno in.

Kaj kupiti na poletnih razprodajah

Ne glede na to, ali boste letošnjo poletno sezono nakupovale v trgovinah ali pa kar preko spleta, so tukaj smernice oziroma kosi, ki vam jih priporočam, da ne bodo novi kosi pristali na samem dnu vaše omare.

Ponovno zaželeni klasični sandali z visoko peto

Topla sezona nam je letos ponudila prav poseben modni izbor, ki je vse prej kot pa dolgočasen. Med vpadljivimi odtenki, zanimivimi vzorci, bogatimi kroji in razkošnimi materiali se tako najde pravi kos za vsako izmed nas, a vendar so po drugi strani vse bolj aktualni tudi kosi, ki pravzaprav svoj navdih črpajo iz klasike.

Kanček glamurja s satenastimi čevlji

Tokrat stavite na čevlje iz satena, ki so zalo zaželena obutev med modnimi poznavalci in fashionistkami. Od nizkih balerink pa do visokih pet, kot so klasični salonarji na špico brez platforme, in izredno trendi mules modela.

Prozoren detajl na visokih petah

Najbolj prisoten je med ulično modo in doda zanimivo noto še tako klasičnim modelom. Prozoren detajl je najlepši na elegantnih slaonarjih.

Stajling dneva: vijola obleka in kosmata jakna

V pričakovanju vsega lepega sem se tokrat odločila za lila barvo in modro baby blue ter tako izbrala sebi zelo ljuba odtenka, ki sta letos tudi izredno aktualna.