Tag: zabava

Da bo v vodi še bolj veselo in razigrano

Prepričana sem, da nam ta hip že vsem po mislih krožijo le še slike morja, bazena, plaže in osvežujoče vode, zagorelih teles in mode, ki se vsemu naštetemu prelepo poda.

Trend boemskih porok in zabav

Veliko zelenega, naravne rože, noro lepe neveste, les, kar nekaj ročnega dela, preprostost, a vsekakor ne v smislu, da so stvari naključne.

Kako organizirati super zabavo doma

Če ste same tik pred tem, da organizirate kaj podobnega doma, potem je tukaj nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali.

Novoletna zabava s Calzedonio

Tu so zadnji tedni leta 2019 in čas je, da razmislimo, kaj bomo nosili na najdaljšo noč v letu.

Kaj obleči za svečano priložnost

Mi smo se odpravili v s.Oliver Black Label in našli nekaj čudovitih rešitev za takrat, ko si želite biti še posebej lepe in privlačne.

Kaj ko bi organizirale vrtno zabavo?

Glede na to, da je na zunanjih zabavah rdeča nit sproščenost, si tudi pri izbiri stila poenostavite življenje.

Preproste pričeske za novoletni party

Novoletna zabava ponavadi veleva bleščeča oblačila in sijoč make-up, veliko črne, zlate in srebrne ter obilico glamurja nasploh.

8 receptov za praznične koktajle

Ob načrtovanju zabave v domačem okolju je poleg hrane, ki jo ponudimo gostom, izredno pomembna tudi pijača, sploh če gre pri tem za praznovanje novega leta.

Poletni party make-up

Poletno obdobje s seboj ne prinese zgolj vročega vremena, temveč tudi dopust in zabavo, pa naj gre za tisto na plaži, v klubu ali celo poročno. Tu je make-up primer, ki se bo odlično podal vsem naštetim.

Svetleči Michael Kors kosi letošnje zime

Praznično obdobje že trka na vrata in december bo kaj hitro tu, zato bodo v naslednjih tednih v ospredju predvsem svetleči kosi, ki so kot nalašč za Božični večer ali Novoletno zabavo. Tu je nekaj tistih iz Korsove omare.