Oznaka: zabava

Trend boemskih porok in zabav

Veliko zelenega, naravne rože, noro lepe neveste, les, kar nekaj ročnega dela, preprostost, a vsekakor ne v smislu, da so stvari naključne.

0 Delitev

Kako organizirati super zabavo doma

Če ste same tik pred tem, da organizirate kaj podobnega doma, potem je tukaj nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali.

0 Delitev

Kaj obleči za svečano priložnost

Mi smo se odpravili v s.Oliver Black Label in našli nekaj čudovitih rešitev za takrat, ko si želite biti še posebej lepe in privlačne.

0 Delitev

8 receptov za praznične koktajle

Ob načrtovanju zabave v domačem okolju je poleg hrane, ki jo ponudimo gostom, izredno pomembna tudi pijača, sploh če gre pri tem za praznovanje novega leta.

0 Delitev

Poletni party make-up

Poletno obdobje s seboj ne prinese zgolj vročega vremena, temveč tudi dopust in zabavo, pa naj gre za tisto na plaži, v klubu ali celo poročno. Tu je make-up primer, ki se bo odlično podal vsem naštetim.

0 Delitev

Svetleči Michael Kors kosi letošnje zime

Praznično obdobje že trka na vrata in december bo kaj hitro tu, zato bodo v naslednjih tednih v ospredju predvsem svetleči kosi, ki so kot nalašč za Božični večer ali Novoletno zabavo. Tu je nekaj tistih iz Korsove omare.

0 Delitev

Inspiracija dneva

Ne vem, če bo danes dan za plavanje, ampak domišljija nima meja, zato vas vabin na mega pool party, vsaka s svojim samorogom, ker jaz svojega ne dam. Objem.

0 Delitev