Tag: zima 2020

V modi močni kosi nakita

Od zbiranja delikatnih verižic, uhanov in prstanov se ne bomo verjetno nikoli zares poslovile, saj plastenje teh nekako deluje super ženstveno in zelo elegantno, pa vendar trendi to zimo, pa tudi v nadaljevanju pomladi nekako narekujejo svojo pot.

Zimske stajling opcije

Zimski stil je lahko izredno eleganten, pa čeprav gre v resnici za sestavljanje precej enostavnih, dnevnih kosov.

Kako danes nositi škornje do kolen

Škornji so to zimo še kako pomemben element ženske podobe, saj so jih trendi uvrstili v sam vrh letošnjih zimskih zapovedi.

Zelo celovito in urejeno

Ženska garderoba mora ponavadi vsebovati predvsem kose, s katerimi lahko hitro ustvarimo zelo elegantne in na videz dodelane outfite.

Več strukturiranih kosov, tudi pozimi

Kljub temu, da je tokratna zima na plano potegnila kar nekaj kičastih kosov, ki bi jih lahko prej kot hladni prisodili topli ali celo vroči sezoni, pa ostaja dejstvo, da se vse več žensk zateka k precej bolj monokromatskim videzom, sploh tistim, ki dišijo po preteklih 70., 80. in 90.

Michael Kors in Bella Hadid na zasneženih smučinah

Ko se na “zasnežene smučine” podata Michael Kors in Bella Hadid nastane eden izmed zabavnejših intervjujev, v katerem je nedvomno čutiti pravo prijateljsko vez. Poglejmo.

Kaj spomladanskega lahko nosimo tudi ta hip

Zima pač od nas zahteva predvsem debele, tople kose, kjer se med najpopularnejše uvrščajo pletenine in volna nasploh, usnje ter kompakten denim.

Kaj obleči za kanček drugačnosti

Vsekakor je potrebno v tem primeru računati na barve oziroma barvne kombinacije, pa tudi bogatejše, razkošnejše materiale, ki drug z drugim tvorijo super vpadljive in že na prvi pogled zelo zanimive kose.

Dolga ogrinjala tudi za zimo

To je eden tistih kosov, ki med prehodno sezono zagotovo ne sme manjkati.

Zelo stilsko, pa vendar tudi zelo sproščeno

Tako nekako bi lahko na kratko povzeli letošnje modne smernice, ki hladnim mesecem pripisujejo ogromno udobja in mehkobe, nosljive in raznolike kose ter stil, ki dobro pristoji tako mlajšim kot starejšim generacijam.

S temi kosi bo zima modnejša

Zimska sezona zna včasih glede modnosti predstavljati nekoliko večji izziv, saj je sicer izbira pestra, a kaj ko nas večkrat zebe in zato še najraje posegamo po toplih in debelih materialih, ki pa, roko na srce, pogosto ne tvorijo ravno najlepše stajling zgodbe.

Pametna naložba so škornji z nizko peto

To je nedvomno obvezna obutev vsake zime, ravno tokrat pa so zanjo modne hiše našle čisto posebno mesto v samem vrhu predpostavljenih trendov.

Super elegantni trendi te zime

Trendi to zimo stavijo na zanimive kombinacije ter pozornost na detajle, zato tokrat poglejmo nekaj tistih smernic, ki zagotavljajo moden in hkrati super eleganten look.

Oversize kosi za kul izgled

Tako nekako, kot hlače z visokim pasom, karo blazer ali pa kosmata jakna, svoje mesto vsako zimo najdejo tudi številni oversize kosi, ki delujejo izredno udobno, hkrati pa celotni podobi dodajo tisto kul piko na i.

Pikice za pozimi

To hladno sezono se poplavi enobarvnih kosov in outfitov navkljub največkrat ne bomo uspele izogniti trendu raznoraznih vzorcev.

Stajling ideje za vse ljubiteljice nežnega

Pastelni in nevtralni toni pozimi dobijo čisto posebno moč, saj so plašči, jakne, pletenine, škornji in ostala garderoba hladne sezone v takšnih odtenkih izjemno ženstveni, mehki in super nežni že na prvi pogled.

Bistveni kosi te zime

Zima že trka na vrata, zato je čas, da garderobo pripravimo tudi na najbolj mrzle dni v letu. Kaj bistvenega tokrat predlagajo trendi pa preverimo v naslednjem videu.

Trendi zopet svetujejo karo hlače

Ravno tako, kot na primer rjava barva in oversize pletenine, to jesen in zimo ostaja moden tudi karo vzorec.

Hlače na zvonec v zimskem stilu

Precej jasno je, da je letošnja hladna sezona močno zaznamovana z retro stilom, zato ni nič čudnega, da so se med trendi večkrat znašli tudi boho kosi oziroma boemske outfit ideje.

Sem ter tja moden tudi maskirni vzorec

Morda se na prvi pogled zdi celo nekoliko zastarel, pa vendar maskirni oziroma kamuflažni vzorec ostaja prisoten ne glede na ostale trende sezone.

Spet nas bodo grele teddy jakne

Seveda tiste iz umetnih materialov, na katere dandanes prisega že večina modnih hiš, celo Max Mara, ki je teddy jakno postavila v sam vrh must have vrhnjih kosov vsake zime.