Oznaka: Zimmermann

Modne bleščice tega tedna

September je že od nekdaj tudi mesec modnih novosti, a letošnjega si bomo zagotovo zapomnili za vedno.

Modne bleščice tega tedna

Za nami so nekoliko muhasti, pa vseeno zabavni prvi dnevi letošnjega avgusta, le-ti pa vsemu navkljub tudi tokrat prinašajo ogromno novosti, predvsem na področju mode.

Modne bleščice tega tedna

Teden se počasi zaključuje in povsem jasno je že, da smo z eno nogo, ali pa vsaj z mislimi že v poletnih dneh, dokaz temu pa so seveda tudi naše modne in lepotne izbire, ki ciljajo predvsem na več gole, zagorele kože ter lahkotnost naravnega looka.

Modne bleščice tega tedna

Za nami ostaja izredno pester teden, ki sicer ostaja predvsem pri jesenskih novostih, a se hkrati vse močneje že spogleduje z naslednjo sezono.

Modne bleščice tega tedna

Za nami je ponovno teden, poln jesenskih novosti, in v kolikor določene modne hiše še niso predstavile svoje kampanje hladne sezone, po pravici povedano, že kanček zamujajo.

Modne bleščice tega tedna

Koledarsko zadnji spomladanski in seveda prvi poletni dnevi tokrat na modnem, pa tudi lepotnem področju prinašajo kanček zatišja, kar pa seveda še ne pomeni, da se v teh vodah nič ne dogaja.

Najbolj romantične obleke tega poletja

Zimmermann je ena tistih znamk, ob kateri nam preprosto zastane dih, saj so njihove kreacije naravnost sanjske, sploh ko je govora o njihovih oblekah.

#22 Glitter z Lorello

Pred vami je nova oddaja in srčno upam, da boste uživali!

Oh, ta čudovita pomlad

Kljub dejstvu, da se nas zima ta hip še močno oklepa s svojimi ledenimi kremplji, pa nam to ne prepreči sanjarjenja o prihajajoči pomladi.

Modne bleščice tega tedna

Nekoliko zatišja je pretekli teden ujel tudi modni svet, kar pa seveda še ne pomeni, da se ni dogajalo nič novega.

Modne bleščice tega tedna

Nastopilo je obdobje poletnih počitnic, kar je občutiti tudi na modni in lepotni sceni, kjer je vse postalo nekoliko bolj umirjeno. A vendar je bilo tudi minuli teden zaznati nekaj zanimivih novosti, sploh tistih, namenjenih naslednji jeseni. Poglejmo torej najsvetlejše točke tega tedna.

Kako nositi volančke to sezono

Volančki dodajo romantično noto videzu ter v pravi kobinaciji boho šik pridih.

Stajling dneva: skinny kavbojke in boho bluza

Drage moje, danes vam predstavljam eno izmed svojih najljubših kombinacij in morda vas bo presenetilo, vendar sem za zelo preproste stvari.