Oznaka: Zimmermann

Modne bleščice tega tedna

Za nami je ponovno teden, poln jesenskih novosti, in v kolikor določene modne hiše še niso predstavile svoje kampanje hladne sezone, po pravici povedano, že kanček zamujajo.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Koledarsko zadnji spomladanski in seveda prvi poletni dnevi tokrat na modnem, pa tudi lepotnem področju prinašajo kanček zatišja, kar pa seveda še ne pomeni, da se v teh vodah nič ne dogaja.

0 Delitev

Najbolj romantične obleke tega poletja

Zimmermann je ena tistih znamk, ob kateri nam preprosto zastane dih, saj so njihove kreacije naravnost sanjske, sploh ko je govora o njihovih oblekah.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Pretekli teden je nedvomno minil v velikem modnem slogu, saj se je v Parizu namreč odvijal haute couture fashion week oziroma teden visoke mode. Ta je bil vsekakor glavna tema skozi vse dni v tednu, a poleg vseh luksuznih revij so se med novičke uspele prebiti še nekatere bolj ustaljene. Poglejmo torej, kaj je novega.

0 Delitev

Šik počitniške oprave

Pri izbiri počitniških oprav pa si vse želimo biti modne, šik, urejene in se počutiti udobno.

0 Delitev

Štiri kombinacije, brez katerih to pomlad ne moremo

Maj je tu in pomlad je nedvomno v polnem zagonu, pa čeprav je vreme še vedno precej muhasto. Številni napovedani trendi so se izkazali za izredno uporabne in predvsem priljubljene, še posebej pa so nam všeč tisti, ki so poleg vsega tudi enostavni za raznorazne kombinacije.

0 Delitev