Oznaka: Fendi

Modne bleščice tega tedna

Novi teden pošilja novi paket reklamnih kampanj tako modnega kot lepotnega sveta, kjer pa tokrat resnično ne manjka zvenečih imen modne, glasbene ali filmske industrije.

0 Delitev

Chanel po Lagerfeldu

Trenutno je Chanelova prihodnost negotova, zagotovo pa brez Lagerfelda ne bo več enako, ne v hiši mademoiselle Coco ne v modnem svetu.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Pretekli torek  se je sicer vedno neutrudna modna ura za trenutek ustavila ob vesti o smrti Karla Lagerfelda, a kaj hitro se je morala pognati naprej, saj prav ta hip potekajo najpomembnejše revije ženske mode.

0 Delitev

Zbogom, Karl Lagerfeld!

Danes je modni svet zaobšla temna novica. Umrl je Karl Lagerfeld – ena največjih modnih ikon vseh časov.

0 Delitev

Trend logo napisov se nadaljuje v jesen

Te smo lani lahko videli povsod, na modnih revijah, ulicah vseh večjih prestolnic, v editorialih ter na socialnih omrežjih. Obsesija z logotipi se nadaljuje to jesen in modni kosi so še bolj opazni kot lani.

0 Delitev

Barviti dodatki v laseh

Do sedaj je jasno, da je ta topla sezona obarvana z različnimi, intenzivnimi barvami. In nič drugače ni tudi pri izbiri modnih dodatkov za lase, saj so ti najbolj zaželeni v lepih, močnih odtenkih.

0 Delitev

Novi val jesenskih superg

Ob prvih deževnih dnevih, ko je treba pozabiti na odprte sandale, so športni copati najboljša izbira. Osebno se jih zelo veselim.

0 Delitev

Vse se vrti okoli tega trenda

Enkrat je zelo moden, spet drugič spada pod modne passéje, a žamet je ponovno na lestvici najbolj zaželenih modnih trendov.

0 Delitev

Jesenske kampanje 2016: Chanel, Valentino in Fendi

Vsekakor nam je v teh dneh povsem odveč razmišljati o jeseni, a zoprna resnica je, da se nam ta nezadržno približuje, česar se seveda zavedajo tudi številne modne znamke. Slednje so namreč mesec julij kar preplavile s predstavitvami svojih reklamnih kampanj, namenjenih jeseni in zimi 2016/17. Tudi tokrat je moč opaziti zanimive ideje ter še boljše kolekcije, ki jih, kakopak, tudi tokrat nosijo nekatera najbolj in imena fashion industrije.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Pretekli teden je nedvomno minil v velikem modnem slogu, saj se je v Parizu namreč odvijal haute couture fashion week oziroma teden visoke mode. Ta je bil vsekakor glavna tema skozi vse dni v tednu, a poleg vseh luksuznih revij so se med novičke uspele prebiti še nekatere bolj ustaljene. Poglejmo torej, kaj je novega.

0 Delitev