Oznaka: Gigi Hadid

Kvačkani kosi imajo svoj moment

Boemski slog je idealna izbira za prosti čas ali pa bolj sproščene dogodke, na katerih lahko pokažete malo več kože.

Športno modno udobje v trenirki

Ali je tovrsten slog za vas, boste odločile same, saj gre za specifičen videz, ki vas navdušuje ali pa vam sploh ni všeč.

Tudi Burberry prisega na Monogram kolekcijo

Modna hiša Burberry tokrat prinaša reklamno kampanjo kolekcije, katero vodijo monogram potiski, v njej pa naravnost blesti prelepa Gigi Hadid.

Modne bleščice tega tedna

Tokrat nekoliko več zatišja, pa vendar to še ne pomeni, da modni svet ni v polnem zaletu.

Modne bleščice tega tedna

Pretekli teden je modni svet zanimal predvsem zaključek pariškega tedna mode, kjer je ogromno zanimanja požela predvsem revija modne hiše Chanel …

Modne bleščice tega tedna

Teden praznovanj ponavadi pomeni tudi teden umirjenosti in počitka v krogu najdražjih, kar pa se seveda močno odraža tudi pri modnih in lepotnih novostih. Pretekli teden je torej minil izredno tiho, na…

Modne bleščice tega tedna

Svet mode se ta hip že obrača h zimskemu obdobju, tesno pa mu sledi tudi lepotni svet.

Modne bleščice tega tedna

Z novim tednom je ponovno prišla tudi nova pošiljka jesenskih kampanj …

Ponovno modne bermuda jeans hlače

Jeans modni kosi ne gredo nikoli iz mode in so eni izmed ključnih elementov urbanega sloga, ki je tako zelo priljubljen za prosti čas. Pri krojih oziroma modelih jeans modnih kosov je nekoliko drugače, ponovno so modne bermuda hlače.

Modne bleščice tega tedna

Vroči teden, ki je za nami, nas ni pustil hladne niti na področju mode in lepote. Tokrat so tu izredno elegantne, ženstvene kampanje, v katerih nastopajo bolj ali manj znani obrazi iz sveta manekenstva, filma ali glasbe.

Gigi Hadid: najboljši čevlji z nizko peto

Njen slog oblačenja je izredno moderen, a ga kljub temu zelo rada pomeša s klasičnimi modnimi kosi, ki so brezčasni.

Kate Moss in Gigi Hadid za novo kampanjo Stuarta Weitzmana

Za novo reklamno kampanjo Stuarta Weitzmana sta letos nastopila dva najpomembnejša supermodela preteklosti in sedanjosti – Kate Moss in Gigi Hadid. Tokrat sta odgovorili tudi na nekaj osebnih vprašanj iz njihovega vsakdana.

Modne bleščice tega tedna

Pretekli teden je vsekakor eden tistih, o katerem se bo na modni sceni govorilo še nekaj časa. Z milanskih revij so najprestižnejši modeli za najslavnejše modne hiše zakorakali na pariške revije, saj se je ves vrvež modnih tednov že prestavil v Pariz.

Modne bleščice tega tedna

Ponovno smo doživeli teden, poln modnih novosti, saj se prav ta mesec odvijajo najpomembnejše svetovne revije ženske ready-to-wear mode.

Modne bleščice tega tedna

Za nami je še en teden, napolnjen predvsem z novostmi , ki nas čakajo to pomlad in bolj kot se le ta približuje, bolj so glasne in pestre tudi novice.

Modne bleščice tega tedna

Poplava spomladanskih modnih in lepotnih kampanj se je v veliki meri nadaljevala tudi v tokratni teden, saj je bil ta prežet z nekaterimi najpomembnejšimi oglasi največjih oziroma najslavnejših modnih in kozmetičnih hiš.

Modne bleščice tega tedna

Prvi teden novega leta je vsekakor postregel s pravo poplavo najnovejših reklamnih kampanj vseh najpomembenjših imen modne industrije. Kar nekaj novosti je prispelo tudi z lepotne strani, zato preverimo nekaj tistih najodmevnejših novičk.

Modne bleščice tega tedna

Prva polovica minulega tedna je pravzaprav minila precej umirjeno, vsaj kar zadeva modne in lepotne scene. Pojavile so se številne nove kampanje, ki predstavljajo tako praznične kot že kolekcije naslednje pomladi, še največ prahu pa je konec tedna dvignila novica o še eni smrti legendarnega kreatorja.

Modne bleščice tega tedna

Vroč teden, ki je za nami, je ponovno prinesel kopico zanimivih novosti, ki se tudi tokrat dotikajo tako modne kot lepotne scene. Zgodili so se zanimivi premiki ali bolje rečeno prevzemi, odkrivanje jesenskih reklamnih kampanj pa je še vedno v polnem zagonu.

Modne bleščice tega tedna

Kljub vročemu poletju in središču dopustniške sezone modna in lepotna scena iz tedna v teden nudita obilico novosti. Večina teh se seveda drži predvsem jesensko-zimske tematike, torej reklamnih kampanj za prihajajočo hladno sezono, a tu je tudi kar nekaj preostalih zanimivosti, ki so ta teden ujele našo pozornost.

Modne bleščice tega tedna

Ta hip so daleč v ospredju predvsem reklamne kampanje za jesen pred nami in čeprav smo v tem trenutku vsi še na dopustu, na morju in plaži, pa modni svet ne počiva niti malo. Pretekli teden je tako ponovno prinesel nekaj izredno zanimivih oglasnih fotografij, večkrat z izredno znanimi modeli v ospredju, tu pa so tudi nova sodelovanja, ki bodo navdušila mnoge: