Oznaka: Gucci

Modne bleščice tega tedna

Vse praznično obarvane kampanje so za nami in že je čas za vpogled v prihajajočo spomladansko sezono.

Kultna torbica ponovno v modi

Morda vam bo ta na prvi pogled znana, saj ne gre za novo obliko, in to je še en dokaz, da se v modi vse vrača.

Modne bleščice tega tedna

Za nami je izredno vroč teden in prav te dni smo se znašli v središču tistega pravega poletnega vročinskega vala, ko na kaj drugega kot počitek na plaži, kopanje in sladoled pravzaprav kar težko pomislimo.

Modne bleščice tega tedna

Zopet je teden naokoli, tokrat še bolj vroč in poletno lenoben, a ne za modni in lepotni svet.

Modne bleščice tega tedna

Za nami je še en izredno pester teden, v katerem je bilo moč zaznati pravo poletno vzdušje, tako z izborom stajlingov kot z lepotnimi elementi, ki dišijo po vročem.

Modne bleščice tega tedna

Pretekli teden je zato minil v znamenju prebujanja in svežine tople sezone, na plano pa so pokukale nekatere izredno zanimive oglasne fotografije.

Modne bleščice tega tedna

Majski dnevi so tu in toplo vreme s seboj prinaša nekatere najlepše stajling zgodbe, katere vsekakor podpirajo tudi neštete napovedi tako večjih, kot manjših modnih in lepotnih hiš.

Kakšne sandale bomo nosile to sezono

Nekatere modele smo vzljubile že lani, nekaj novosti pa prinaša svežino v naše garderobne omare.

Modne bleščice tega tedna

Trenutne razmere so močno prizadele tudi lepotni in modni svet, pa ne le z zapiranjem prodajaln in salonov, temveč tudi z odpovedovanjem raznoraznih, bolj ali manj poznanih prireditev.

Zakaj potrebujemo Gucci pas

Zdaj se morda sprašujete, ali ga imam. Odgovor je ne, oziroma ne še.

Modne bleščice tega tedna

Uradno smo prestopili v obdobje, ko se vse pričenja vrteti okoli spomladanskih novosti, pa čeprav smo šele pred nekaj tedni za sabo pustili zimsko praznično vzdušje.

Sedaj ni čas za dolgočasne najlonke

Pozabite na dolgočasne bež najlonke to mrzlo sezono in posezite po naslednjih zanimivih modelih, ki bodo popestrili vaš videz. 

Modne bleščice tega tedna

Ta teden so zadnjo, pa vendar skoraj najglasnejšo besedo rekle tudi največje modne hiše, kot sta Valentino in Chanel, a brez pripetljajev ni šlo, saj je odmevala vest o vsiljivki, katera se je samozavestno podala na chanelovo modno brv ter se tako pomešala s preostalimi modeli.

Pončo in ogrinjalo zamenjala klasične jakne

Temperaturni šok pa je idealna priložnost, da se že sedaj poigrate z vrhnjimi modnimi kosi in trendi za jesen/zimo 2019-20 napovedujejo veliko priljubljenost raznovrstnih pončev in ogrinjal.

Gucci za koga?

Prisilne jopiče za ženske in moške? Niti ne, hvala.

Modne bleščice tega tedna

Bližja, kot je jesen, vse glasnejše postajajo napovedi, kaj se bo v prihodnje nosilo, kateri kosi bodo dobili IT naziv ter kakšno garderobo si lahko pravzaprav pričnemo počasi pripravljati že danes.

Pridih 80. v naših spomladanskih garderobah

Poudarjena ramena, bleščice, kričeče barve in mnogo drugih statement oblačil ter modnih dodatkov, ki jih lahko vključimo v svojo spomladansko garderobo.

Modne bleščice tega tedna

Bolj, kot se bliža čas pomladi, vse pestrejše postaja dogajanje tudi v svetu mode in lepote.