Oznaka: Kendall Jenner

Modne bleščice tega tedna

Letošnja jesen ostaja očarljiva kar se le da, zahvala pa ne gre le lepemu in precej toplemu vremenu, temveč tudi modnim smernicam, ki pogosto poudarjajo ženstvenost in prefinjenost.

0 Delitev

Kendall Jenner slavna kot Cindy

Kendall je danes stara 22 let in natanko toliko milijonov je zaslužila v lanskem letu ter s tem postala najbolje plačana manekenka na svetu.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Za nami je pester teden, ki je ponovno prinesel obilico modnih novosti. Nekatere med njimi že namigujejo na praznično obdobje, a še več je tistih, ki razkrivajo posebna sodelovanja, zanimive kapsulne kolekcije, lastne linije slavnih in podobno. Tu je nekaj najodmevnejših preteklega tedna.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Bližje kot je jesen, pestrejše so modne napovedi, zato je tudi tokratni teden postregel s številnimi novimi kampanjami, sodelovanji, tako na modnem kot lepotnem področju, ter zanimivimi razstavami. Preverimo torej najodmevnejše novičke tega tedna.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Kljub vročemu poletju in središču dopustniške sezone modna in lepotna scena iz tedna v teden nudita obilico novosti. Večina teh se seveda drži predvsem jesensko-zimske tematike, torej reklamnih kampanj za prihajajočo hladno sezono, a tu je tudi kar nekaj preostalih zanimivosti, ki so ta teden ujele našo pozornost.

0 Delitev

Baretke ponovno v modi

Tako so baretke postale must have kos ne glede na letni čas ter temperature in v hipu dodajo vašemu videzu eleganten ter šik pridih. 

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Prav tako kot prejšnji se je tudi tokratni teden še vedno močno osredotočal na prestižno dogajanje v Cannesu, prav tako pa so tu že številne reklamne kampanje, namenjene naslednji jeseni. Vse več pozornosti vzbujajo IT modeli, ki počasi prevzemajo celotno lepotno in modno sceno.

0 Delitev

Top modeli, ki premikajo meje

Liu Wen, Ashley Graham, Kendall Jenner, Gigi Hadid, Imaan Hammam, Adwoa Aboah in Vittoria Ceretti so sedem deklet, ki so se zapisale v modno zgodovino.

0 Delitev

Lepotno kloniranje

Trenutno vlada generacija selfi in težnja k popolnosti je na vsakem koraku vseobsegajoča, a kljub temu menim, da je potrebno postaviti meje, se spoznati z resničnim življenjem in resnično lepoto, ter prenehati za vsako ceno kot ovce slediti čredi …

0 Delitev