Oznaka: Mac

Romantična pomlad pri kozmetiki MAC

Ta hip vse diši po rožicah, tudi pri sloviti kozmetični znamki MAC, kjer so za te tople mesece pripravili posebno ter izredno romantično kolekcijo z naslovom Boom Boom Bloom.

0 Delitev

Modra in rumena za popoln poletni look

Poletni make-up videzi se zelo razlikuejo od ostalih letnih videzov. Najprej zato, ker nam visoke temperature omejujejo njihovo uporabo, kot drugo pa velja, da se v poletnem času raje poigramo z barvami tudi na področju make-upa. Eden izmed lepih in trendi načinov je poudarjanje oči z naslednjima odtenkoma. 

0 Delitev

Poletne make-up novosti: L’Oreal Paris, MAC in Anastasia Beverly Hills

Pomlad se je do sedaj že pričela spreminjati v izredno prijetno, na trenutke kar poletno, kar se ne odraža zgolj na naših outfitih, temveč tudi na našem ličenju in pričeskah. Še približno mesec dni nas loči od uradnega pričetka poletne sezone, a mnoge si ne moremo kaj, da z glavo že ne bi zajadrale v najbolj vroče dneve leta, na plažo, ob morje, v kopalkah in z osvežilno pijačo v rokah.

0 Delitev

Modne kombinacije šmink in lakov za nohte

Pisane, intenzivne barve ta hip kraljujejo med lepotnimi smernicami in v mešanici toliko odtenkov je včasih težko kombinirati. Tukaj so najbolj modni odtenki šmink ta hip in laki za nohte, ki se jim najbolje podajo.

0 Delitev

Naraven sijaj tudi pozimi

Osvetljevanje obraza naredi vaš videz bolj živahen, spočit in mladosten, zato je klic v sili tudi v zimskem času, ko je koža nekoliko bolj pusta.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Srečno in zdravo leto 2017! Tokratni teden je pravzaprav minil zelo mirno, kot da bi se skrival v zatišju pred burnim prihodom novega leta. Modne in lepotne novičke so zato tokrat precej skope, zgodilo se ni pravzaprav nič odmevnega, kaj šele šokantnega, zato poglejmo zgolj nekaj novosti na področju makeup kolekcij ter nekaj fotografij tega tedna:

0 Delitev